5 mars 2024

Min trogne följeslagare

(inom makeup) i vått och torrt, upptäckte nu helt plötsligt att den är nästan helt slut! Den är dryg, räcker länge, använder den varje dag, ibland mer, ibland mindre men det är en trygghet och faktiskt en del av mig. Låter lite tossigt kanske men jag tycker verkligen om den, och jag har testat andra märken men den är bara bäst helt enkelt!

Vad är det då jag pratar om undrar ni kanske? Jo, min mineralfoundation, men inte vilken som helst av alla de sorter som finns utan den där speciella mineral foundation. Namnet? c/o Naturkosmetik.  Lustigt nog har jag inte ens testat någon annan grundnyans än den jag valde från början, jag storm-trivs med den nyansen som är Bas Naturligt mellan.

Jag tyckte att det börja komma lite väl lite när jag skulle skaka ut pudret i locket, och sedan öppnade och såg orsaken:

Nu är det ju faktiskt så att vissa saker faktiskt går före ’flärd’, självklart är det så. Men de är just de här små ’flärd’-sakerna som ibland piggar upp, gör att även om allt ser mörk ut så blir det i alla fall en liten ljusare nyans. Hade jag kunnat skulle jag rusa iväg direkt och köpa ny =) men läkarbesök, mediciner och annat har ju faktiskt en prioritering.

Veckan innan jul kanske jag tar mig en tur till OIKOS som har c/o Naturkosmetik i sin butik/skönhetssalong , och ni vet ju vad som står överst på min lista?

Share some blog love

2 tankar på “Min trogne följeslagare

  1. Har också nyss köpt mineralfoundation från c/o naturkosmetik, känns än så länge väldigt bra på huden, bättre än t.ex. Lily Lolos som varit min följeslagare väldigt länge nu.

    1. Jag gillade också Lily Lolos väldigt mycket men som sagt c/o naturkosmetik foundation är ännu bättre =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.