26 maj 2024

Bra makeuprengöring i budget kategorien!

Makeup remover milk från det nya märket Marliou Bio. Marilou Bio tillverkas i Frankrike. Produkterna är helt utan parabener, mineraloljor och syntetiska doft/färgämnen. Innehåller naturliga och ekologiska ingredienser.

Rengöringmjölken har en krämig konstisens, lätt att applicera. Jag använder ekorondell till att applicera och ta bort rengöringsmjölken. Till ögonen applicerar jag en lite klick på ekorondellen och sedan lätt pressar den mot ögonen och torkar bort ögonmakeupen. Jag använder rengöringsmjölken på torr hud och sedan sköljer av med ljummet vatten, men naturligtvis kan man fukta huden först.

Jag blev glatt överraskad att den här rengöringsmjölken är så effektiv och väldigt mild. Den luktar inte stark utan har en lätt neutral doft av rena oljor (jojoba, solros). Tar bort ögonmejken väldigt bra, lämnar ingen hinna och irriterar inte ögon. Naturligtvis är den lika effektiv till att ta bort all ansiktsmakeup. Lämnar inte huden stram. Passar speciellt till dem som är känsliga för dofter.

Den här makeup rengöringsmjölken får högt betyg av mig =) Den är effektiv, mild för huden samt har en neutral doft. Mycket prisvärd budgetprodukt.

Marilou Bio Makeup remover milk – 75 ml

Ingredienser: Aqua (water) glycerin butyrospermum parkii (shea butter)* aloe barbadensis leaf juice* glyceryl stearate citrate,helianthus annuus seed oil (sunflower seed oil)*, cetearyl alcohol, simmondsia chinensis seed oil (jojoba seed oil)*, tocopherol, xanthan gum, parfum (fragrance), sodium hydroxide ,dehydroacetic acid, sodium benzoate, linalool, d-limonene, citronellol.
*ingrédients issus del’Agriculture Biologique

EcoCert certifierade

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.