19 april 2024

Face Balm

Ett ansiktsbalm hade jag nog inte valt i första hand för den dagliga ansiktsvården istället för en creme men tack vare en utlottning hos EcoSense Salong kom jag i kontakt med denna fantastiska ansiktsbalmen.

Face Balm Neroli från Maria Åkerberg är en dunderkur för huden. Speciellt under vinterhalvåret. Till en början reagerade jag med att det slog upp lite blemmor men de försvann efter ett par dagars användning. Den här balmen är fyllig och mjuk att applicera i ansiktet. Skyddar och ger en riktig fantastiskt fuktboost. Den kan kännas lite fet på fingrarna med när den väl kommer i kontakt med huden i ansikten smälter den samman och lämnar huden behagligt mjuk. Doften är med detsamma ganska påtaglig av neroli men dämpas väldigt snabbt.

Jag använder den varje morgon & varje kväll samt även lite oftare på vissa extremt torra partier. Balmet är lugnande för den känsliga huden. Fungerar superbra som makeupunderlag och skyddar huden när temperaturen sjunker. Jag har använt den så intensivt att den faktiskt börjar ta slut och jag kommer att sakna den enormt.

Neroli Face Balm Maria Åkerberg

10 ml resp 50 ml 

Ingr.: Simmondsia Chinensis (Jojobaolja kallpressad), Cera Alba (Bivax), Squalane (från olivolja), Caprylic/ Capric Triglyceride (från kokos), Persea Gratissima (fett från avocado), Phytosterols (från avocado), Olea Europaea (Olivolja kallpressad), Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmör), Borago Officinalis (Gurkörtsolja), Rosa Rubiginosa (Nyponfröolja), Citrus Aurantium Oil (Neroliolja), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin Antioxidant).

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.