26 maj 2024

Fuktighetsbevarande ögonkräm

Jag ska erkänna att jag inte är mycket för just ögonkrämer. Jag har testat några stycken men inte känt något direkt behov att absolut använda det regelbundet. Det finns ju en hel del ögonkrämer med olika funktioner. För att minska rynkor, för att minska svullnad och mörka ringar mm.

För mig är det viktigaste att huden runt ögonen håller sig återfuktad och ej blir torr.

Ögonkrämen från 100% Pure med bl a grönt kaffe, grönt och vitt te, svartvinbärs olja som några verksamma ämnen är faktiskt mycket välgörande. Den doftar ganska mycket av kaffe men även lite vanilj. Efter att ha använt den regelbundet nu ett tag kan jag faktiskt känna skillnad. Området runt ögonen har blivit smidigare och håller sig återfuktad. Huden runt ögonen känns mer vaken.

Priset för en liten tub på 30 ml kan kännas lite högt men jag kan tänka mig att den räcker länge eftersom det inte behövs mycket för varje applicering. Den tuben jag har testat är på 7 ml och den är väldigt dryg.

100% Pure Organic Coffee Bean Caffeine Eye Cream  – 30 ml ca pris 239 kr

Ingredienser: Organic Green and White Tea, Blackcurrant Oil, Organic Green coffee, Vitamin E (a-tocopherol), Vitamin C(ascorbyl palmitate), Chamomile and Lavender wax, Pure Vanilla Absolute,Extracts of Rosemary, Oregano, Thyme, Grapefruit Seed, Golden Seal.

4 tankar på “Fuktighetsbevarande ögonkräm

  1. I love this i must say- doften och den sköna känslan ! Fast jag tycker det är lite lyxigt att ha en kräm endast för ögonen (jag smörjde även överläppen med denna kräm). Själv smörjer jag in med olja och dagkräm och det får räcka än så länge.

    1. Absolut, huvudsaken är att man känner sig nöjd.

      Lite lyxigt med en speciellt kräm men om man nu vill ha lite extra lyx så är den ju #! 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.