19 april 2024

Olive Cleansing från Maria Åkerberg

Vit lättflytande konsistens på rengöringsmjölken. Lätt att applicera över hela ansiktet (gärna på torr hud), avlägsnas med ljummet vatten men kan även torkas bort med en ansiktsservett. Jag använder gärna mina ekorondeller. Doften är lite örtig som på många av Maria Åkerbergs produkter, men aldrig ”för” mycket så man (individuellt) tar avstånd. Den innehåller bl a pomeransolja som har en balanserande och antiseptisk verkan.

Jag tycker den här rengöringsmjölken rengör huden bra, tar bort makeup, är mild och torkar inte ut huden speciellt. Passar nog bäst till normal/blandad hudtyp. Dock skulle jag vilja testa Cleansing Milk Gentle, då jag tror den skulle passa mig ännu bättre.

Olive Cleansing Aromatherapy Petit Grain 30 ml  – 125 ml – 250 ml 

Ingr.: Aqua Purificata, Olea Europea (olivolja extra virgin), Butyrospermum Parkii (Sheasmör), Myristyl Alcohol (från kokosolja), Cetearyl Alcohol (från kokos), Cetearyl Glucoside (från kokos och majs), Xanthan Gum, Undecylenoyl glycin (från solros), Capryloyl glycin (från solros och kokos), Citrus aurantium (pomeransolja från löven).

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.