19 april 2024

Kan dessa produkter verkligen passa en acnebenägen hy?

Face Dream    –   Face Serum Moist  –   Face Balm Neroli

Kan dessa produkter verkligen passa en acne benägen hy? Låter som mot alla odds men efter att ha testat alla möjliga hudvårds rutiner enl rekommendation från olika hudvårdsmärken te x Dr Hauschka, Lavera, innan även från ”vanliga” (konventionella) märken anpassade för acne, så togs det djärva beslutet att testa ovanstående produkter. Alla med acnebenägen hud vet hur frustrerande det kan vara speciellt om man dessutom är i 20- årsåldern. Naturligtvis kan stress, hormoner och annat också ha en stor påverkan men om man då försöker undvika vissa maträtter och liknande och sköter om sin hud ändå inte får några direkt positiva resultat. Det går inte att sticka under stol att det kan ha en mycket negativ påverkan på humöret 😉

Så vad är det jag pratar om? Jo, framför allt att man måste våga bryta regeln med att ’fast’ tro att om man har en viss sort hudtyp att bara produkter avsedda just för den typen passar bäst. Min dotter har successivt gått över mer och mer till de naturliga/ekologiska produkterna. Jag har aldrig påverkat henne att hon ”måste” byta, utan när hon började läsa innehåll på konventionella produkter och ifrågasatte detta blev det en naturlig övergång för henne också =)

Så tillbaka till produkterna som nämns i början. Face Serum Moist , Face Dream och Facebalm Neroli, alla från Maria Åkerberg DeepSkin Organic, är de produkter som äntligen fått min dotters hud att bli så mycket bättre än någonsin.

Face Balm Neroli är dessutom en av mina absoluta favoriter och dotter passade på och testa den när hon var hos mig vid ett tillfälle och upptäckte att den gav henne lindring, så jag fick dela med mig av min burk ;-). Som studerande kan det vara svårt med ekonomin och de här tre som ingår i hennes dagliga hudvårdsrutin ligger ju i den övre-mellan på gränsen lyx nivå prismässigt men hon väljer att fortsätta med dessa produkter. De ger resultat och varför spendera pengar om än mindre på produkter som inte fungerar?

Share some blog love

2 tankar på “Kan dessa produkter verkligen passa en acnebenägen hy?

  1. Skönt att det är bättre.. Dock inget konstigt med de produkterna eftersom acne kommer från en mkt torr hud fastän det kan vara svårt att förstå ibland och man gör istället tvärt om. Ett annat tips är havtornskapslar som finns på hälsokost. Mycket fettsyror och antiinflammatoriskt!

  2. Efter att ha haft acne sedan 13 års ålder och provat allt jävla skit man kan så finns det bara en sak som räddat mig och det är acnespecialisten, man må ha tålamod och vara utan puder dom 14 första dagarna, smörja in sig med fukt ofta men gud… om jag bara vågade skriva ut min historia och mina helvettes år med acne och vad dom gulliga tjejerna på acnespecialisten hjälp mig!! Deras produkter är verkligen SUPER!!! Lycka till! du hittar dom på http://www.acnespecialisten.se och deras produkter kommer från buybymarcus.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.