Ansiktsvård,  Budget Hudvård,  Recensioner

Nattkräm i budgetklass

Nattkrämen från Marilou BIO påminner mycket om dagkrämen från samma märken men den är fylligare i sin konsistens (som en nattkräm ska vara). Doftar som dagkrämen mild mandelmassa-doft som påminner om  gammaldags björnklister 😉 Nattkrämen innehåller bl a jojobaolja, sheasmör och avokadoolja. Den är krämig att applicera och lämnar huden lite extra mjuk, fuktighetsbevarande och ger näring. En helt okej nattkräm i budgetklass. Produkten är certifierad av ECOCERT. Tuben är liten och behändig att ha med sig vid t ex resor. Passar nog bäst för normal/blandhy men även jag med ganska torr/känslighy upplever faktiskt att den ger bra fuktighet och håller huden smidig.

Marilou BIO Nattkräm – 30ml  ca pris 79 kr KICKS

Ingredienser: Aqua (water), glycerin, caprylic/capric triglyceride, coco caprylate/caprate, aloe barbadensis leaf juice*, cera alba (beeswax), cetearyl alcohol, oleic/linoleic/linolenic polyglycerides, butyrospermum parkii (shea butter)*, simmondsia chinensis seed oil (jojoba seed oil)*, cetearyl glucoside, persea gratissima oil (avocado oil)*, tocopherol, parfum (fragrance) sodium hydroxide, xanthan gum, benzyl alcohol, dehydroacetic acid, citronellol, d-limonene, linalool.

bildkälla: egna bilder

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

nio + elva =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.