1 mars 2024

3 år idag

För precis tre år sedan den 5 augusti 2009 skapade jag bloggen med namnet GoGreenMakeup:

”Go Green – hudvård & makeup.
Syftet med den här bloggen är att ge tips på olika märken inom naturkosmetik/ekologisk hudvård och makeup, samt information om var man kan köpa dem. Även mina egna recensioner av testade produkter kommer att finnas med.”

Jag hade själv börjat gå över till den gröna sidan inom hudvård och smink. Jag ville också veta mer om alla olika ingredienser så jag började gräva djupare inom området. Det har varit otroligt intressant, lärorikt även om det inte är det lättaste med de latinska och kemiska (vetenskaplig terminologi) benämningarna och namn på de olika substanserna. Fortfarande finner jag det lika intressant att läsa och lära mig mer. Samtidigt som det nu dyker upp en hel del nya märken och även många av de konventionella märkena skapar vissa linjer som är mer naturliga och innehåller ekologiska innehåll. Fortfarande är det en djungel att hitta ”rena” produkter, kanske faktiskt ännu mer nu, då det blivit så populärt att kalla sina produkter för ”ekologiska” fast att det ekologiska innehållet inte uppnår speciellt hög procent och fortfarande kan många produkter innehålla en hel del syntetiska ämnen.

Jag fortsätter mitt äventyr i den naturliga och ekologiska djungeln av hudvård och makeup och hoppas på att även ni fortsätter att följa med. Förhoppningsvis lär vi oss lite nytt under vägen och får mer kunskap om vad vi ska välja för att hålla vår planet levande och vår hälsa bättre.

5.8.2009 GoGreenMakeup – gogreenmakeup.wordpress.com – bloggen ligger kvar som ett arkiv efter det att ’vi’ flyttade hit till LivingGreen familjen 12.1.2011 =)

Jag säger grattis till bloggen GoGreenMakeup på 3 års dagen!

Ser fram mot spännande äventyr när jag och bloggen inleder början till vårt 4:e år.

/Jeanette

Share some blog love

14 tankar på “3 år idag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.