16 april 2024

Lavendel massageolja by sara

Den här lilla flaskan fanns med i goodibagen från Naturligt Snyggs Skönhetsdag. Perfekt format för att få testa nya produkter =). Massage Oil Soothing Lavendel kommer från organics by sara som är svensktillverkad ekologisk hudvård.

Oljan har en behaglig ganska tunn (svag) doft av lavendel blandat av ört och tistelolja inslag. Oljan är mycket fet i den bemärkelse att den inte rinner iväg när jag häller den i handen men känns inte alls speciellt fet utan behaglig på huden och lämnar ingen fet hinna. Lavendel har en avslappnande effekt på kropp och sinne, både för mindre och större områden på kroppen.  Att massera några droppar av den här oljan bakom öronen, vid handlederna och dekolletaget innan sängdags kan bidra till en mer harmonisk sömn.

Ingredienser: Olea europea (olivolja), Brassica napus (rapsolja), Ricinus communis (ricinolja), Carthamus tinctorius (tistelolja), Lavandula angustifolia (lavendelolja), Nardostachys jatamansi (nardusörtsolja), Santalum album L (sandeträolja vit)

Share some blog love

En tanke på “Lavendel massageolja by sara

 1. Hej Jeanette!
  Kul att du gillade massageoil soothing lavender! Alltid kul att hitta nya recensioner!

  Om du vill testa flera oljor av Organics by Sara, så släng iväg ett mejl så skickar jag gratis testers till dig.

  Må gott och ta hand om dig!
  Sara Nomberg
  VD Organics by Sara
  info@bysara.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.