26 maj 2024

Ansiktsrengöring med skum

Från Laveras uppdaterade Faces serie kommer denna ansiktsrengöring som är en fluffig skumrengöring.

Det här är en uppdatering av Lavera Faces My Age Foam Cleanser som tidigare innehåll 50 ml, nya förpackningen innehåller 100 ml. För övrigt tycker jag det känns precis som den tidigare version, diskret doft, mjukt fluffigt skum. Rengör bra, ibland kräver min hud lite extra och kan kännas lite torr efter tvätt vilket kan lindas med att tillsätta några droppa olja (mandel/jojoba) till skummet. Passar nog bäst för normal till blandhy.

En del av de uppdaterade produkterna finns i Sverige , inte den här skumrengöring dock.

Faces Mild Foaming Cleanser – 100 ml

Ingredients: Water (Aqua), Glycine Soja (Soybean) Oil*, Coco-Glucoside, Alcohol*, Glycerin, Sodium Coco-Sulfate, Pongamia Glabra Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Saccharide Isomerate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Malva Sylvestris (Mallow) Flower Extract*, Cichorium Intybus (Chicory) Root Extract, Sodium Cocoyl Glutamate, Disodium Cocoyl Glutamate, Algae, Magnesium Gluconate, Maltose, Ubiquinone, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Citronellol**, Citral** * ingredients from certified organic agriculture, ** natural essential oils

2 tankar på “Ansiktsrengöring med skum

  1. Det är verkligen synd att Zalando inte säljer Lavera längre. Mailade kundtjänst men de svarade bara att de inte visste om de skulle ta in igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.