1 mars 2024

Citrondoftande dagkräm från Dr Hauschka

Dagkräm för känslig blandhy. Mjuk och krämig att applicera på huden och känns som en fyllig fuktighetskräm. Huden blir mjuk och smidig. Jag testade den här dagkrämen för ett tag sedan och då kom inte min hud direkt överens med den. Den här gången accepterades den bättre. Huden ändrar ju humör ibland precis som vi själva gör ;-).

På plussidan är doften, som inte är den klassiska Dr H = ros, utan en frisk men mild doft av citron. Kan tänka mig att det tilltalar den yngre skalan lite mer än rosdoften. Det här är en dagkräm som jag kanske inte skulle välja i första hand då den inte är riktigt optimal för min huds behov (hyperreaktiv) men den fungerar helt ok.

Melissa Day Cream från Dr Hauschka 30 ml

Innehåll:Vatten, solrosolja, alkohol, glycerin, tapiocastärkelse, cocosolja, glyceryl stearat citrat, extrakt av melissa, jordnötsolja, jojobaolja, aprikoskärnolja, exrakt av tusensköna, extrakt av krasse, extrakt av trollhassel, cetarylalkohol, morotsextrakt, eterisk olja från växter, hektoritlera, lysolecetin, Xanatgummi, cocoglykosid.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.