14 april 2024

Rapport från Allt För Hälsan Mässan 2012

Här kommer en liten rapport från Allt För Hälsan Mässan 2012. Jag fick känslan av att det var färre utställare jämfört med förra årets mässan. Men jag lyckades faktiskt hitta en hel del nya och spännande saker.

Jag börjar med Nova Concepts hörna. Alltid lika trevligt att träffa tjejerna från Nova Concept som nu presenterar några riktigt roliga nyheter. Makeup från Zao essence of nature

Vidare ett besök hos i+m Ekologisk Naturkosmetiks monter. Jag gillar verkligen produktserien Freistil (parfymfri), den är supermild och har en svag doft av vanilj. De finns dessutom varierande utbud i deras sortiment samt även en serie för män.

Det var också jätte trevligt att den här gången få träffa Kersti från i+m Naturkosmetik och hinna få en liten pratstund.

En nyhet på svenska marknaden som låter väldigt spännande är dr.organic Bioactive Skincare

dr.organics produkter består av flera olika serier: Organic Virgin Coconut Oil, Organic Tea Tree, Organic Royal Jelly, Organic Vitamin E, Organic Rose Otto, Organic Moroccan Argan Oil, Organic Aloe Vera, Organic pomegranate, Organic Lavendel, Organic Manuka Honey, Organic Olive Oil och Organic Dead Sea Mineral. De finns lite olika produkter i varje serie bl a deo, dusch, motion, schampo, dagkräm, kroppskräm

Hos Bodystore bjöds det bl a på Cocowell cocosvatten som kommer från gröna omogna brasilianska kokosnötter Serverades iskallt och var otroligt god.

Glutenfri kakmix – Funksjonellmat, ögonskuggor – Zao, Baby Special Cream – Natalia, deo och nagelbandskräm – dr.organic, fuktighetskräm – i+m Naturkosmetik, nagellack – Piggy Paint, Cocosvatten – Cocowell, Healthy Snacks – GreenDay och lite små prover.
Kommer att skriva mer om de olika produkterna som fick följa med mig hem, lite längre fram =)

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.