Sociala Medier

En liten varning

Det har nyligen dykt upp en sida på Facebook som heter Efterlyses: Testare av hudvårdsprodukter, den skapades tydligen i fredags (21/12) och har redan nästan 5,000 likes. De har dock ingen kontakt info eller webbadress given.

prt_scr_fb

Det här är något som lockar många naturligtvis och det låter bra. Testa produkter utan kostnad men kanske för bra för att vara sant? Jag vet inte mycket om det här företaget men läser man en del av kommentarerna samt även läser © Product Testers | Anvandarvillkor | Integritetspolicy så är det mycket som inte framgår på deras Facebook sida. Frakt tillkommer, det är tydligen en automatiskt prenumeration du accepterar om du svara ja.  Detta verkar desutom vara ett företag som har sin bas i England.

Tänk också på att ta reda på vad det är för produkter och vad de innehåller även om det nu är ett nytt eller kanske okänt märke.

Så i all välmening vill jag uppmana er att ni läser igenom ALLT innan ni beslutar er för att eventuellt hoppa på detta.

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

tretton + 8 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.