26 maj 2024

Eventet den 5/12 hos Salong Chia

Insnöad prognos, mycket snö, snöstorm, klass2-varning från SMHI, tunnelbane- och buss kaos 😉 ibland får man ta mod till sig och trotsa vädrets makter (om det inte är helt omöjligt). Jag mötte upp med dottern vid Odenplan för att gå vidare till Salong Chias drop-in-event med smink tema =)

Förutom att Salong Chia är en grön hudvårdssalong som erbjuder massor av olika härliga och välgörande behandlingar, så har de också en butik i sin salong, med hudvård, smink, och en massa nyttighet.

 

När det kommer till smink är det märkena Maria Åkerberg, Lotus, c/o Naturkosmetik, Eminence (nyhet) och alldeles nyintaget är proffs märket Nvey Eco =). Maria Åkerberg, Lotus, c/o Naturkosmetik samt Nvey Eco vet jag  ju en hel del om sedan tidigare. Det som jag var nyfiken på var att se det ungerska hudvårdsmärkets Éminence makeup linje. Èminence hudvård har jag tidigare skrivit lite om. Naturlig och ekologisk hudvård från Ungern. Éminence använder inga eteriska oljor i sina produkter utan istället är det extrakt från frukt och grönsaker som de är baserade på.

Éminence Organics & Mineral Cosmetics serien består av mineralfoundation både lös och pressad, flytande foundation, lipgloss plumper och lipbalm plumper samt borstar.


Sun Deluxe Minerals finns i 6 nyanser. Förpackningen är en allt-i-ett-hylsa. = borste och mineralpuder i en och samma förpackning, längs upp på toppen på hylsan trycker man och doserar mineralfoundation till borsten. Mineralfoundation har en solskyddsfaktor på 30.

Lip plumper lipgloss och lipbalm, som ger fylligare läppar.

Flytande foundation (tinted moisturiser) finns i 3 olika nyanser. Den flytande foundation har en solskyddsfaktor på 25.

Mineral Illuminator med solpuder & glow. Samt även borstar finns i Èminence smink sortiment. Éminence makeup har en prisnivå ca 200 – 500 kr. Om ni är intresserade att veta mer om deras makeup eller hudvård kan ni besöka eller ta kontakt med Salong Chia som kan berätta mer.

Stylistpraktikanten Natalie Sjöö sminkade kunder för fullt =)

 Finaste voffen, Elsa, fanns naturligtvis på plats som vanligt 

Natalie SJöö (stylistpraktikant) och Christine Magnusson (ägare Salong Chia)

  

Det här fick följa med mig hem:


Tea Forte cucumber mint (rekommenderas det är så gott), Hurraw balm Earl Grey och en muskelmassage olja från Trädgårdsapoteket. Fick med ett litet prov på Éminence mineral foundation =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.