1 mars 2024

Manuka Honey: deo roll-on och nailsolution

Från Brittiska Dr Organic har jag testat de här två produkter ur deras Manuka Honey serie.

Deo roll-on

drorganic_deo_manuka_honey
Den har mycket krämig konstisens, så det gäller att inte rolla allt för kraftigt vid appliceringen. Den tar en liten stund att torka. Fungerar helt ok med att hålla torrt. Doften stannar kvar länge, den är rätt så intensiv till en början. Manuka Honey har en mycket söt honungsdoft vilken kan kännas lite väl mycket ibland.

ingr_deo

Cuticle & Nail Solution

drorganic_cuticle_nail

Tub med långpip som underlättar vid applicering. Konsistensen är som en blandning mellan kräm och olja. Den är mycket dryg och silkesmjuk på huden. En liten droppe på varje nagel som sedan masseras in runt nagelband och på själva nageln ger ett mycket mjuk resultat. Absorberas av huden efter en stund men kan till en början kännas lite kladdig. Jag har använt den till natten. Tycker att både nagelbanden och naglarna ser ut att må bättre efter jag använt denna nagelkrämen regelbundet. Manuka Honey har en mycket söt honungsdoft.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Jag köpte de här på produkterna på Allt För Hälsan Mässan, då det ofta är mässpriser (lite lägre an normalpris) men jag uppskattar att priset för deo roll-on ligger runt ca 65-70 kr och för Cuticle & Nail Solution ca 80 – 90 kr.

Share some blog love

8 tankar på “Manuka Honey: deo roll-on och nailsolution

    1. ja, det glömde jag nämna. Tänkte på att det ingick i att doften stannar kvar länge 😉 Men ja, jag upplever det som att den håller ”svettdoften” borta =)

  1. Jag köpte deo-varianten med tea tree och för mig funkar den inte en hel dag, framåt sen eftermiddag/kväll får jag som en sur doft under armarna, inte alls angenämt. Antingen så är varianten du köpte bättre, eller så funkar märket sämre på mig. Det är ju så individuellt detta med naturliga deosar…

    1. Ja, det är ju väldigt individuellt med hur deodoranter fungerar. Kan ju också variera på hur man svettas vid olika tillfällen också. Hur är Tea Tree doften i sig? Manuka Honey är som sagt väldigt söt och intensiv.

  2. Doften på tea tree-varianten är inte alls söt enligt min mening, utan luktar ganska klassiskt tea tree. Fräscht men inte överväldigande eller sådär koncentrerat stickig som tea tree u kan vara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.