Kroppsvård,  Recensioner

Duschpeeling från Marilou BIO

Jag har med denna produkt på min lista över Budget Produkter – Favoriter 2012  men har inte skrivit någon recension så här kommer den.

Den här dusch skrubben har en gelkonsistens med finmalda aprikos och tranbärsfrön som skrubb korn.

gel_scrub.

Den innehåller också bl a tranbär- solros-och lingonfröolja (som har en vissa antiinflammatorisk egenskap). Appliceras på fuktig hud och masseras in på kroppen med cirkelformade rörelser. Dusch skrubben har en bra konsistens, den är lätt men inte rinnig. En skonsam men effektiv djuprengöring som inte torkar ut huden utan den känns mjuk och återfuktad efter dusch. Doften är rätt så diskret med inslag av söta bär.

Marilou BIO Body Scrub – 100 ml ca pris 89 kr

marilou_bio_body_scrub

Ingrediens: Aqua (Water), Glycerin, Caprylyl/Capryl/Glucoside, Silica, Decyl Glucoside, Betaine, Dehydroxanthan Gum, Cocamidopropyl Betaine , Prunus Armeniaca (Apricot) Seed Powder, Sodium Benzoate, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Seed Powder*, Levulinic Acid, Parfum (Fragrance), Vaccinium Vitis-Idaea Seed Oil, Sodium Levulinate, Sodium Chloride, Sodium Phytate, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Alcohol, Heliantus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract.
* Ingredients derived from Organic Agriculture
Certifierad av ECOCERT

Maliou Bio produkter finns hos Kicks och eleven.se

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

19 − 6 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.