Ansiktsvård,  Tävlingar på bloggen

Vinn exklusiv hudvård från Nvey Eco Skin Care Line! |

Lagom till Alla Hjärtans Dag har jag fått äran att tillsammans med Turkos/Nvey Eco Sverige kunna erbjuda en tävling där vinsten är en produkt ur den exklusiva hudvårdsserien Nvey Eco Skin Care Line.
 

skincareline_nveyeco

Jag har skrivit om mina erfarenheten av Nvey Eco Skin Care här , och är enormt glad att få möjligheten att ge en av er chansen att vinna en produkt ur den helt fantastiska hudvårdsserie.

Tävlingen går till på det här sättet:

 1. Gå in på Turkos och läs igenom de olika produkterna som finns i Nvey Eco Skin Care Line
 2. Välj ut en produkt som du tror skulle passa just dig
 3. Skriv sedan i kommentarsfältet vilken produkt du valt samt en kort motivation varför du tror att din hud behöver just den produkten

Tävling pågår fr om idag  måndag den 11/2  t o m fredag den 15/2  midnatt (00.00).

Lycka Till!

Share some blog love
 •  
 •  
 •  

21 kommentarer

 • Emma

  Jag har valt Nvey Eco Forte Evening Repair Cream för att jag tror att den bäst passar min rosaceahud (det trodde Gabriela också). Jag har en konstant rodnad över kinder och näsa och extremt känslig hy. Jag har testat denna kräm en gång (bara en provförpackning alltså) och jag tålde den! Jag reagerar på många krämer men denna kändes snäll och lugnande på ansiktet och därför tror och hoppas jag att den skulle funka för min hud även långsiktigt.

  Nu håller jag mina tummar!

 • Natasha

  Oj vad underbart med den här tävlingen! Vilket pris!!! Skulle jag vinna hade jag gärna velat få Vital Delicat Concentrate för när jag läste beskrivningen kändes det som att de skrev om just mig och min hud! Vintern, sömnlösa nätter (har två små barn) och all stress har satt sina spår i min hud. Jag tror att det här serumet är exakt det min hud behöver just nu! Hoppas,hoppas, hoppas!

 • Gunilla Falk

  Jag har valt vital delicate concentrate, pga att ,in hud har så många problem, och denna produkt stämmer bäst in på hur min hud mår. Jag har kombinationshud och känslig hud, sen tonåren. Jag får både porer, finnar och har röda fläckar som inte försvinner oavsett vad jag smörjer mig med. Jag hoppas denna produkt ska hjälpa min hud lite på traven:) jag skulle bli väldigt glad om jag vann denna fina produkt<3

 • Sara

  Jag tror att Delicate calming mist skulle passa mig, beskrivningen stämmer på min hud och jag skulle behöva något som återfuktar under de långa dagarna framför datorn på kontoret.

 • Lisa

  Wow vilken lyxig tävling! Jag har precis upptäckt Nvey och har blivit helt frälst i sminket. Har beställt lite prover på hudvården också och den verkar grym. Mitt problemområde är ögonen. Har något slags eksem runt ögonen som blossade upp när jag ammade min dotter. Det är hopplöst att bli av med och hudterapeutens teori är att det är något som kallas “flygvärdinnesjukan”. Svårbehandlat och kräver mild hudvård tydligen. Jag ser alltid så där tråkigt svullen och plufsig ut runt ögonen och är oftast omotiverad att använda ögonmakeup. Nveys foundation är den första som inte förvärrat mina symtom så jag är överlycklig. Vore grymt att få testa ögonkrämen eftersom jag inte vågar smörja något där just nu. Men cellular renewing eye care skulle jag nog våga testa. Hoppas på tur!

 • Hanna Li

  Hur kan man bli annat än sugen på att vinna efter att ha läst din recension? Om turen skulle falla på mig så är jag nyfiken på Vital Delicat Concentrate eftersom beskrivningen av den produkten verkar riktad till min hud just nu. Den känns lättretlig och reaktiv, känns liksom obekväm och en hudterapeut sade åt mig att jag behöver lugnande och inflammationshämmande hudvård. Kanske är det den här produkten som hjälper mig att vända det!

 • Lina Blixt

  Hej!
  Jag önskar mig Nvey Eco Riche Epidermal Repairing Moisturiser
  då min hud håller på och återhämtar sig och kommer tillbaka till det normala efter tolv år med p-piller som saboterat min hud och kropp.
  Min hud är torr, krackelerar på vissa ställen, och med det vinterkalla väder som råder nu så är en läkande, närande ansiktskräm som hjälper huden att återfå fukt och spänst är min huds dröm!
  Med Vänlig Hälsning,
  Lina Blixt

 • Sara

  Vad kul med tävling, och vilket fantastiskt pris! Jag skulle välja Delicat hydra calming moisturiser, eftersom det lät som en perfekt kräm för min torra, röda och känsliga hy! Jag bytte till naturliga hudvårdsprodukter för några månader sedan, efter att under många år ha behandlat min atopiska hud helt fel (förstås enligt läkares ordination…), men jag har ännu inte hittat någon ansiktskräm som känns helt 100 – kanske kunde denna vara den perfekta för mig? Det vore så skönt att äntligen få känna sig lite finare! Jag håller tummar och tår 😉

 • Elin Nilsson

  En produkt som jag tror skulle passa mig är Nvey Eco Vital Purete Concentrate för oljig hy. Jag har alltid haft oljig hy men har än så länge faktiskt inte hittat en enda produkt som hjälp mig och jag har testat mååånga olika produkter. När jag var yngre använde jag länge Nivea Young Shine Control men för något år sedan så tyckte jag inte att den hjälpte lika mycket som förr. Nu har jag nästan helt gett upp sökandet efter något som mattar min oljiga hy och använder istället bara en fuktgivande kräm i brist på annat. Vital Purete Concentrate kan faktiskt vara just den produkten som jag letat så länge efter… Åh, det vore ju helt underbart att slippa vara glansig på näsan efter bara en timme efter att jag lagt min make up!

 • AnnaKaize

  Jag hr valt den här “Nvey Eco Vital Intensif Concentrate” därför att

  Jag kollar i spegeln men blir bara dyster
  Hyn har tappat all spänst och saknar helt lyster
  Den är ojämn i tonen, är rödfnasigt stram
  Inte alls en snygg look för en elegant dam
  Så jag hoppas därför jag denna vinner
  Så haggan i spegeln för alltid försvinner 🙂

 • Carolina

  Jag skulle verkligen vilja vinna Vital Delicat Concentrate. Min hy har flippat ur fullkomligt efter en tuff cancerbehandling och jag saknar min gamla släta fina hud. Den här produkten kanske kan återställa den.

 • Maria Carlweitz

  Jag har valt Nvey Eco Evening Repair Cream som verkar vara som designad för min hud. Jag är 42 år och har fina linjer samt förlorad spänst i hyn. Är dessutom torr med ojämn hudton. Min känsliga och reaktiva hud gör att jag kan bli irriterad och få röda partier på kinderna där jag även har cuperoser. Denna närande och lugnande kräm skulle kunna vara min huds räddare i nöden!

 • Nora

  Jag väljer, utan tvekan, Nvey Eco Vital Riche Concentrate. Produkten beskris rikta sig till exakt min hy, dvs. en hy som fått torrhetslinjer, har brist på fukt och fett, och är sllmänt torrhlåmig! Jag äter medicin mot acne vilket lett till att jag blivit mycket torr i hyn. Nvey Eco Vital Riche Concentrate låter som den perfekta “kuren” att använda tillsammans med fuktkräm.

 • jeanette

  Flyttar denna kommentar hit eftersom den hamnat under fel inlägg 😉 —->> /Jeanette GGM
  christina Stenlund
  Postat den 2013/02/15 kl. 08:00

  Oooh om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag välja ”Nvey Eco Vital Riche Concentrate”. Detta för att min hud är torr med början till lite torrhetsrynkor. Vill ändå inte börja använda anti-age ännu utan mer förebygga med riklig återfuktning. Samt attt den innehåller vit E som är en finfin antioxidant 🙂

 • Susanne

  Jag läste om produkterna och alla verkar jättebra men för min torra och känsliga hy så skulle Hydra Calming moisturiser passa bra. Jag får röda och torra fläckar under vintern och inget tycks hjälpa men denna produkt verkar bra. Dessutom är den australisk och de har extrema väderförhållanden så jag tror produkterna är utprovade av bästa ingredienser. Att den även är ekologisk är ju ett måste tycker jag.
  Hoppas på tur i denna tävling!

 • Eva Gefvert Nordell

  Nvey Eco Evening Repair Cream skulle jag behöva. Den kalla vintern tar kål på min hud. Älskar snö och vinter men för min huds skull borde jag leva i El Salvador där det är varmt och hög luftfuktighet något. Det gör huden smidig och återfuktad men eftersom det inte är ett alternativ just nu skulle Nvey Ecos Evening Repair Cream göra tricket.

 • Kasia

  Forte Evening Repair cream önskar jag mig nu mer än annat. Blev mycket nyfiken på denna underbara kräm efter att ha läst om denna på Bittes blogg. Så gärna en sådan till mig 🙂