16 april 2024

Yves Rocher Organic Deo

En deo roll-on från Yves Rocher Organic Cosmetics serie

”Fri från aluminiumsalter, parabener, färgämnen – 98% naturligt innehåll – 10% av det totala ingredienser från ekologisk odling – certifierad av Ecocert Greenlife”

En roll-on deo med fruktig doft, som luktar som mest direkt vid applicering men sedan avtar till en diskret doft. Den är skonsam mot huden och håller en bra fräschhet, både när det kommer till torrhet och att hålla ’svett’-doft under kontroll.

Jag tycker den här deo faktiskt är helt ok trots att den inte direkt är ’ekologisk’ och inte helt ’ren’. De ekologiska* ingredienserna består av juice från AloeVera blad (Aloe Barbadensis Leaf Juice) och Pepparmyntsvatten (Mentha Piperita Leaf Water).

Stay Fresh Deodorant With Organic Aloe Vera   – 50 ml

yr_organic_deo

Ingredienser: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Polyglyceryl-4 Caprate, Xanthan Gum, Polyglyceryl-3 Caprylate, Mentha Piperita Leaf Water*, Benzyl Alcohol, Parfum, Sodium Benzoate, Citric Acid, Salicylic Acid, Limonene, Linalool, Ctronellol, Eugenol, Benzyl Benzoate, Potassium Sorbate

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.