19 april 2024

Extreme Energy och Tropical Duschgel från Nonique – recension |

Nonique produkter är baserad på ekologiska frukter. Fria från konstgjorda doft- och färgämnen, PEG, parabener, silikon, palmolja, syntestiskt konserveringsmedel. Produkterna inte testade på djur, är vegan och miljövänliga. Certifierade av EcoCert . Alla Noniques produkter har en bas av nonifrukt och aloe vera.

Extreme Energy Hair & Body

Nonique_extremeenergy200 ml

En krämig duschgel för både kroppen och håret. Innehåller förrutom noni och aloe vera även bl a mango, guarana och grapefruit.  Doftar tuttifrutti-godis med inslag av frisk grapefruit. Fyllig konsistens som löddrar precis lagom. Huden känns ren och fräsch och inte torr efter duschen. Testade även att tvätta håret med Extreme Energy och det fungerade jätte bra. Mild mot hårbotten.

Tropical Shower Gel

Nonique_tropical_shower200 ml

Har också en krämig formula med en ljuvlig doft som påminner om Piña Colada/Ahlgrens Bilar. Tropical innehåller bl a ananas, kokosolja, och babassuolja. Mild och torkar inte ut huden.

Två riktigt härliga duschprodukter för kroppen till ett mycket bra pris!

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.