26 maj 2024

Oil Cleansing Method att variera med |

Första OCM produkterna jag använde mig av var från produkterna Clearly Gone. Där rengöringen bestod av ricinolja och olivolja samt ansiktsoljan av ren jojobaolja. Nu har jag provat på OCM produkter från svenska by Sara. Många fastnar för OCM och kör den hela tiden. Jag brukar variera min vanliga rengöringsrutin med OCM.

Här kommer en recension på Cleansing Oil och Facial Oil Dry Skin från by Sara =)

OCM_bySara

Cleansing Oil innehåller olivolja, tistelolja, sesamolja, geraniumolja och teatreeolja. Den här kombinationen av oljor gör att rengöringsoljan känns mindre fet än om man bara har ricinolja+olivolja. Doftar mycket behagligare också. Cleansing Oil tar bort makeup, smuts och löser fett på ett skonsamt men effektivt sätt. Den är dessutom balanserande för såväl torr som fet hud. Applicera några droppar i handflatan och massera in med fingertopparna i ett lätt fuktat ansikte. Tvätta sedan av oljan med vatten, använd gärna en ansiktssvamp för bästa resultat av rengöringen. Tänk på att använda en mycket mild olja till att ta bort ögonmakeupen med, t ex mandelolja. Efter rengöringen med oljan känns huden ren och mjuk och stramar inte det minsta.

Facial Oil Dry Skin innehåller olivolja, jojobaolja, aprikosolja, lavendelolja och rosenträolja. Applicera några droppar på lite fuktad hud, för bästa upptagningsförmåga. Facial Oil Dry Skin återfuktar huden samtidigt som den ger näring och det fett huden behöver. Doftar mycket diskret med inslag av blommor. Mild och skön på känslig hud. Huden känns mjuk utan att ge en kladdig känsla. Användes både morgon och kväll. Jag brukar faktiskt använda Facial Oil Dry Skin under min fuktbevarande dagkräm.

Både Cleansing Oil och Facial Oil Dry Skin är milda mot den känsliga huden. Tänk på att alltid kolla upp produkternas innehåll om du vet med dig att du bör undvika vissa ingredienser.

Cleansing oil 100 ml

Facial Oil Dry Skin 30 ml

En tanke på “Oil Cleansing Method att variera med |

  1. Saras produkter är de bästa. Har använt det i över två år och behöver inget annat. Min hy är så bra den kan vara tack vara Saras produkter. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.