19 april 2024

Parfym Eventet hos Sundlof – SAMA Perfumes

Som ni säkert redan vet så är jag väldigt fascinerad av Alqvimias produkter med sina magiska egenskaper som är baserade på mycket speciell och rigorös framställning enligt traditionell Alkemi.

tumblr_mm9ut8q0OP1rxo77mo1_500bild lånad från Sundlof

Igår var jag på ett event som Sundlof bjöd in till och träffade skaparen av SAMA Luxury Organic Perfumes, Sandrine Giordanengo, och fick en liknande upplevelse. Sandrine berättade passionerat om historien bakom tillverkningen av parfymerna som dessutom görs helt för hand från start tills de fylls på flaskor. Det och mycket annat gör att parfymerna blir levande.

SAMA

Det ligger mycket kärlek till människor och livet bakom dessa doftsammansättningar. Yoga och meditation är också en del i tillverkningsprocessen. Parfymer tillverkas enligt principen av ayurvedisk medicin och kraftfull aromaterapi för att föra samman kropp och själ. Parfymerna är 100% naturliga och minst 85 % ekologiska.

sama_luxury_organic_perfumes

Parfymerna är ’levande’ därför blir de helt unika från person till person. De bär på många egenskaper både för kropp och själ. Dofterna i sig är lite åt det kryddiga och lite tyngre hållet, tänk: skog, trä, blommor, örter. Några av de ingredienser som ingår är sandelträ, rökelse, cederträ, ros, iris, jasmin, ylang ylang, vanilj, kardemumma, svartpeppar, ingefära, patchouli, lavendel, apelsinblomma. Men de är som sagt ’levande’ och väldigt unika. Man måste  faktiskt prova på sin egen hud får att få rätt upplevelse och på det sättet avgöra vilken som passar bäst. Mycket spännande eller hur?

Sandrine Giordanengo är en otroligt inspirerande och spirituell kvinna. Det var enormt givande att lyssna till hennes berättelse om parfymerna och även hudvården. Vi pratade mycket om just parfymer och dofter men också allmänt om livet, kvinnor, framtiden, universum och vår planet.

sundlof_Sandrine Här har vi tjejerna på Sundlof med Sandrine till höger i bild

När ni har vägarna förbi Östermalm, passa på att besöka Sundlof och dofta på SAMAs lyxiga och magiska parfymer.

Tack till Sandrine för en givande pratstund och Tack till Sundlof för detta event =)

Share some blog love

2 tankar på “Parfym Eventet hos Sundlof – SAMA Perfumes

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.