Ansiktsvård,  Recensioner

Ansiktsvård från tyska Nonique

 

nonique_intensive_

Jag har ju tidigare provat på kroppsprodukter från tyska märket Nonique och varit mycket nöjd. Ansiktsprodukter är däremot något jag är väldigt petig med eftersom huden där är extra känslig och reaktiv. Men de här två produkterna har faktiskt fungerat mycket bra.

Nonifrukt och Aloe Vera är basen i alla produkter från Nonique. Intensiv serien innehåller dessutom bl a oliv- och avokadoolja samt limeolja. Doften är ljuvligt frisk. Intensiv serien rekommenderas för normal till torr hud.

Intensive Face Wash Gel är en mycket dryg och fyllig gelérengöring.

nonique_intensive_gelDet behövs väldigt liten mängd för att rengöra ansikte, hals och dekolletage. Tuben står ju med locket neråt. Så när man öppnar är det med fördel att hålla tuben så locket pekar uppåt, för att undvika att det kommer ut alldeles för mycket. Rengöringsgelen appliceras på lätt fuktat hud, masseras lätt och sköljes sedan av med ljummet vatten. Huden känns ren, uppfriskad och stramar inte.

Intensive 24H Face Cream har samma fräscha lime doft som rengöringen. Ansiktskrämen är också väldigt dryg och har en fyllig konstisens.

nonique_intensive_24HcreamGer huden rejält med fukt. Huden håller sig återfuktad och smidig under mycket långtid. Passar även perfekt som underlag för makeup.

Intensive Face Wash Gel – 100 ml/ 79 kr

Ingredienser: AQUA, COCO-glukosid, glycerin, xantangummi, mjölksyra, alkohol, glyceryloleat, Olea europaea frukt olja * (ekologisk olivolja), Persea gratissima OIL * (Organic avokadoolja), kaliumsorbat ***, natriumbensoat ** *, PARFUM **, limonen **, tokoferol, linalool **, Morinda citrifolia * fruktextrakt (Organic Noni frukt), Helianthus annuus Seed Oil (solrosolja), citral **, Aloe Barbadensis Leaf Juice * POWDER (ekologisk Aloe Vera ) Morinda citrifolia bladextraktet * (Organic Noni LEAF). * Från ekologiskt odlade (certifierad ekologisk odling) ** Naturliga eteriska oljor (från naturliga eteriska oljor) *** Konserverat med (konserveringsmedel)

Intensive 24H Face Cream – 50ml/129 kr

Ingredienser: Aqua, Glycerin, Olea europaea frukt olja * (ekologisk olivolja), Persea gratissima OIL * (Organic avokadoolja), Cocos nucifera OLJA * (ekologisk kokosolja), cetearylalkohol, Butyrospermum parkii SMÖR *, (ekologiskt sheasmör), kapryl / kaprintriglycerid, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Helianthus annuus Seed Oil *, (ORGANISK solrosolja), Prunus Amygdalus Dulcis Oil * (organiskt mandelolja), alkohol, xantangummi, kaliumsorbat ***, natriumbensoat ** *, ** PARFYM, skvalan, tokoferol, Citrus aurantifolia skalolja * (Organic LIME olja), limonen **, mjölksyra, Morinda citrifolia * fruktextrakt (Organic Noni frukt), linalool **, Aloe Barbadensis Leaf Juice pulver (* ekologisk Aloe Vera), citral **, ** geraniol, citronellol **. * Från ekologiskt odlade (certifierad ekologisk odling) ** Naturliga eteriska oljor (från naturliga eteriska oljor) *** Konserverat med (konserveringsmedel)

Noniques produkter innehåller inte palmolja, är fria från konstgjorda (syntetiska) färg- och doftämnen. Innehåller inte parabener, silikoner, paraffiner eller polyetylenglykol. De är certifierade av BDIH och EcoCert samt är veganvänliga.

Du hittar Noniques produkter i deras egen webbshop

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × 3 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.