19 april 2024

Gyllene sommarfavoriter

Tänkte dela med mig lite av några av mina gyllene sommarfavoriter.

gyllene_sommar-favo

Till ansiktet har jag 4 stycken favoriter som jag variera mellan.

Foundation Glow från Maria Åkerberg Deepskin Organics (finns nu även som Glow Light), den ger verkligen en rejäl fräsch ’glow’ till ansiktet. Fördjupar och framhäver solbränna och ger ett mycket naturligt utseende. Dessutom håller den huden återfuktad.

Golden BB-Cream Tan Enhancer G01 nyhet från UNE. Kan med fördel användas som highlighter. Trots att det här är en en BB-Cream så är den väldigt lätt och ger inte ett kompakt resultat utan ett fint lätt guldskimmer. Den är krämig (kräm-puder) så jag applicerar den med en foundation pensel för bästa resultat.

Solpuder från c/o mineralsmink har en riktigt fin bronze-aktig lyster. Passar att pudra på lätt över hela ansiktet. Perfekt för kvällsmejk då den har ett väldigt djup, trots det ger en naturlig look.

Sun Kissed Compact Powder från Maria Åkerberg Deepskin Organics är STOR favoriten just nu =) Den ger ett mattare resultat och är suverän att jämna ut ansiktstonen med. Jag använder en stor puderborste och applicerar försiktigt in pudret men lätta rörelser över hela ansiktet, hals och dekolletage. Ger en fantastiskt naturlig och fräsch look.

Till kroppen brukar jag mest använda olja för att få den där lilla extra lystern. Alternativt använder jag Sparkling Prickly Pear Dry Oil från terre d’Oc som är en skimmrande kroppsolja som går direkt in i huden (torr olja) och lämnar ett mycket diskret skimmer. Den doftar väldigt milt. Den här oljan ska bara användas till kroppen och inte i ansiktet.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.