26 maj 2024

Apelsinblomsvatten från Syrien

Det här ansiktsvattnet kommer från det franska märket Najel som har sina odlingar i Syrien. Ett uppfriskande fuktgivande och sammandragande ansiktsvatten som passar alla och är mycket lämplig för mogen och känslig hy. Perfekt att spraya i ansiktet för en fuktboost t ex om man sitter vid datorn en längre tid.

jag fyller på i en liten sprayflaska, perfekt att ha tillhands
jag fyller på i en liten sprayflaska, perfekt att ha tillhands

Jag undviker att tvätta ansiktet på morgonen, istället sprayar jag lite lätt över hela ansiktet och hals med apelsinblomsvattnet innan jag applicerar ansiktsolja/kräm. Efter rengöring på kvällen brukar jag fukta en ekorondell med lite ansiktsvatten och klappa försiktigt i huden innan jag smörjer in med ansiktsolja. Apelsinblomsvattnet  har en lite mer bitter och kryddigare doft än doften från vanligt apelsin, då det framställs från pomerans frukten. Jag tycker dock att den doftar gott samt ger  även en avslappnande känsla för sinnet.

Najel Orange Flower Water – 200 ml najel_apelsinblom

Innehåll: Citrus aurantium (bitter orange) flower extract, Aqua.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.