26 maj 2024

BB Cream från Lavera Naturkosmetik

Laveras BB Cream Foundation ska vara som en ansiktskräm och foundation i ett, innehåller bl a lakritsextrakt, sheasmör, jojobaolja, acaibär och mineralpigment. Ska ge en matt yta och en naturlig täckning, 24 timmars återfuktning samt släta ut huden. Avsedd för alla hudtyper. Kommer i en nyans som ska passa de flesta, dock ej väldigt ljusa.

Jag använder ansiktskräm innan jag applicerar den här foundation, även om man kanske inte skulle behöva det. Lavera BB Foundation har en krämig formula men känns lite vattning vid appliceringen. Appliceras med fingrarna eller foundationpensel. Jag tycker att den ger väldigt mycket färg samt åt det gula hållet.

Lavera_6_in_1_sample

Den har en lätt till medium täckning.

lavera_bb_cream
(till vä i bild är foundation applicerad)

Ger huden en matt yta och håller huden återfuktad i minst 12 timmar. Doften är den klassiska Lavera-doften med inslag av apelsin och lakrits.

Lavera – 6 in1 Beauty Balm (BB) med Ekologiska Acaibär, 30 ml
Lavera_6_in_1

INCI/Ingredients: Water (Aqua), Olea Europaea (Olive) Fruit Oil*, Alcohol*, Glycerin, Titanium Dioxide (CI 77891), Glyceryl Stearate Citrate, Lauryl Laurate, Myristyl Myristate, Glycine Soja (Soybean) Oil*, Cetearyl Alcohol, Lactobacillus/ Salix Alba Bark Ferment Filtrate, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Xylitylglucoside, Aloe Barbadensis Leaf Juice*, Euterpe Oleracea Fruit Extract*, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Anhydroxylitol, Sodium Lactate, Sodium Hyaluronate, Tricaprylin, Glucose Glutamate, Dehydroxanthan Gum, Xanthan Gum, Tocopheryl Acetate, Hydrogenated Palm Glycerides, Hydrogenated Lecithin, Lysolecithin, Lecithin, Bisabolol, Iron Oxides (CI 77491), Iron Oxides (CI 77492), Iron Oxides (CI 77499), Silica, Magnesium Silicate, Mica, Xylitol, Microcrystalline Cellulose, Algin, Tocopherol, Brassica Campestris (Rapeseed) Sterols, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Ascorbyl Palmitate, Tin Oxide, Fragrance (Parfum)**, Linalool**, Limonene**, Geraniol**, Citronellol**, Citral**, Benzyl Benzoate**indicates Certified Organic Ingredients** from natural essential oil
Cerfierad: NATRUE och VEGAN

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.