16 april 2024

Bloggen har fyllt 4 år =)

Bättre sent än aldrig finns det ju ett ordspråk som heter 😉

ggm_4yrs

Den 5 augusti 2009 startade jag Go Green Makeup bloggen i samma veva som jag bestämde mig för att gå över till den grönare sidan med hudvård och smink. Sedan dess har intresset bara vuxit större. Att göra djupdykningar i INCI listor och innehållsförteckningar, att forska vidare och leta reda på hur olika ingredienser tas fram, vilka framställningsprocesser som används. Intressant och ibland skrämmande fakta som kommer fram när man tittar närmare på produkters innehåll och framställning.

Jag är definitivt här för att stanna i den renare och grönare delen. Goda samarbeten med bloggkollegor, ekologiska hudvårdsterapeuter, läsare m fl gör skrivandet ännu roligare och stimulerande.

Nästa år då bloggen fyller 5 år, planerar jag något extra skoj!

Men tills dess hoppas jag på att ni tycker det är lika roligt och informativt att ta del av det jag skriver om, som jag tycker att det är att förmedla =)
CC9C162A3DF5B97AAF9A22E1AD41E45A

Share some blog love

10 tankar på “Bloggen har fyllt 4 år =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.