14 april 2024

Eko Schampo med söt koladoft

Ett kombinerat schampo och balsam med zink och salvia, från John Masters Organics, som sägs reglera klåda och irriterad hårbotten, motverka mjäll och ha en balanserande effekt på hår/hårbotten. Konsistensen på detta schampo påminner om sirap, dock inte lika kladdig.

johnmasters_zinc_

Doftar mycket sött som kolaremmar. Det gäller att vara sparsam vid dosering, det behövs inte mycket för att det bildas ett rejält lödder. Jag har tvättat håret i två omgångar som med vanligt schampo men låter sista omgången sitta kvar några minuter extra eftersom det här är ett kombi schampo/balsam. Håret blir mjuk och fylligt samt lindrar irritation (torrhet) i min hårbotten en aning men inte så som jag hade förväntningar på att det här ganska så dyra schampot skulle göra. Kanske vara att detta schampo passar bäst för torrt hårt med fet hårbotten. Hållbarhet 6 månader efter öppnande.

John Masters Organics Zinc & Sage Shampo with Conditioner

johnmasters_zinc

237 ml

Ingredienser/INCI:  Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice*, aqua (water), babassuamidopropyl betaine, decyl glucoside, disodium cocoamphodiacetate, glycerin, zinc gluconate, zinc pyrithione, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract*, urtica dioica (nettle) root extract*, chamomilla recutita (chamomile) flower extract*, salvia officinalis (sage) leaf extract*, equisetum hyemale (horsetail) extract*, lavandula angustifolia (lavender) extract*, salix alba (willow) bark extract*, carica papaya (papaya) fruit extract, yucca schidigera (yucca) leaf/root/stem extract*, panthenol (vitamin B5), allantoin, wheat amino acids, chlorophyll, riboflavin, sodium benzoate, potassium sorbate, vanilla planifolia (bourbon vanilla) fruit oil*, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf oil,* salvia officinalis (sage) oil*, simmondsia chinensis (jojoba) seed oil- * Certified Organic

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.