1 mars 2024

Mascara från brittiska Lily Lolo

Från det brittiska mineralbaserade makeupmärket Lily Lolo kommer den här mascaran.

lilylolo_lashalert_

Den knubbiga borsten och den krämiga konsistensen ger fylliga ögonfransar. Jag brukar föredra lite smalare mascaraborstar men den här fungerar faktiskt väldigt bra att applicera med utan att det blir kladdigt runt omkring.

SAMSUNG DIGITAL CAMERA

Fransarna håller sig relativt mjuka och blir inte jättestela. Applicerar man många lager kan fransarna dock få en stelare känsla. Mascara håller bra men torrfäller ibland ner under ögonen, speciellt om jag har applicerat flera lager. Den är ganska så lätta att tvätta av med ögonmakeupremover. Hållbarheten är 6 månader efter öppnandet.

Lily Lolo Lash Alert Natural Mascara (svart) – 10,5 ml

lilylolo_lashalert

Ingredienser: Aqua, cera alba, copernicia cerifera cera, sucrose distearate, cichorium intybus root extract, propanediol, helianthus annuus seed wax, galactoarabinan, sucrose stearate, caprylyl glycol, caesalpiniaspinosa gum, acacia senegal, glycerin, caprylhydroxamic acid, sodium hydroxide [+/-]: CI 77499.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.