28 maj 2024

Neroli Lucé Face Oil – Bodhi Natural Skin Care

Från Brittiska Bodhi Natural Skin Care kommer den här helt fantastiska ansiktsoljan. Innehåller bl a tunisisk neroli olja, frankincence, havtornsolja, och aprikoskärnolja. Neroli har en balanserande och lugnande effekt, frankincence reducerar inflammation, havtornsoljan innehåller naturlig betakaroten och Omega 7 samt aprikoskärnoljan som är rik på bl a A, B1, B2, B6.och E-vitamin.

Gyllengul till färgen med en lätt men fyllig konsistensen. Doften är varm och ljuvlig av apelsinblom.

bodhi_neroli_

Den här oljan rekommenderas för bland-/fet- /aknebenägen hud. Men den har gjort underverk med min hud som är torr, känslig och reaktiv. Oljan är inte fet men fyllig. 1 pump=1 droppe i handflatan som värms upp lite med fingertopparna för att sedan appliceras i ansiktet med mjuka rörelser är allt som behövs. Jag använder Neroli Lucé oljan på morgon efter jag givit ansiktet en lätt spraydusch med ansiktsvatten. Huden känns mjuk och smidig utan att kännas klibbig. Kan användas ensam eller med en fuktighetsbevarande kräm ovan på. Den ger ett perfekt makeupunderlag. Min hy har blivit mer balanserad, mer elastisk och jämnare. Dessutom har hyn fått en lätt frisk nyans av havtornsoljans naturliga betakaroten. När jag har applicerat oljan i ansiktet brukar jag kupa händerna över näsan och ta ett djupt andetag och inhalera den underbara lugnande doften av neroli.

Bodhi Neroli Lucé Revitalising Face Oil – 15 ml 

bodhi_neroli

Ingredients:Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Prunus Armeniaca, (Apricot) Kernel Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Oil, Hippophae Rhamnoides (Sea Buckthorn) Fruit Oil, Citrus Aurantium Amara (Bitter Orange) Flower Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Lavendula Augustifolia (High-Altitude Lavender) Flower Oil, Pelargoneum Graveolens (Geranium) Flower Oil, Cymbopogon Martini (Palmarosa) Oil, Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Flower Oil, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Geraniol*, Isoeugenol*, Limonene*, Linalool*
*natural constituents of essential oils

In English: This lovely oil from the British brand Bodhi Natural Skin Care does not only smell divine but also have made wonders for my skin. Neroli Lucé Face Oil is recommended for combination/oily and acne-prone skin type. My skin is non of those instead it is dry, sensitive and reactive. I have been using this oil now for a while every morning after giving my face a light spritz with a toner. My skin texture has become more balanced, hydrated and more even. Also my skin now has a fresh natural glowing tone with help of the natural beta-carotene that Sea Buckhorn Oil contains.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.