5 december 2023

Acai Energy Deo Roll-on från Santé

Acai Energi deo roll-on från tyska Santé Naturkosmetik. Den har en vit krämig formula som tar en liten stund innan den torkar men är lätt att rolla på utan att den känns kladdig. Deon är mild mot huden. Doftar både sött-syrligt och friskt. Doften håller sig fräsch under längre tid innan den börja avta. Tycker att den lyckas helt ok med att hålla rätt så torrt och svettdoft borta under hela dagen. Doften är även unisex så den passar både kvinnor och män.

Santé Acai Energy deo roll-on är NATRUE, vegan och glutenfri certifierad.

Santé Acai Energy Deo Roll-on – 50 ml 

Innehåll/IINCI: Aqua (Water), Alcohol denat., Glycerin, Triethyl Citrate, Sorbitol, Cetyl Alcohol, Parfum (Essential Oils), Lauryl Lactate, Betaine, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Glucoside, Xanthan Gum, Lactic Acid, Euterpe Oleracea Fruit Oil ⇒ Açaiöl / Euterpe Oleracea Pulp Powder, Rumex Acetosa Leaf Extract, Tocopherol, Limonene, Geraniol, Linalool, Coumarin, Farnesol

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.