Ansiktsvård

Min hudvårdsbricka i vinter

Har ni också börjat känna av den här årstiden med att huden blir torr, kliar och känns jobbig?

Utslag ploppar upp lika så torra partier som kliar och flagnar.  Jag gjorde i ordning en “vinter hudvårdsbricka” med extra skyddande produkter för att bota råd på att huden ska bli alltför jobbig.

bricka

Rengöring

reng

Olive Cleansing från Maria Åkerberg Deepskin Organic är en lite krämigare rengöring vilken passar bra nu.

Forte Hydrating Exfoliant från Nvey Eco Organic Skincare  mild ansiktsskrubb som jag använder högst 1 gång per vecka , oftast omkring 2 ggr per månad.

Moisturising Mask från Maria Åkerberg Deepskin Organics som kan användas som en vanlig ansiktsmask eller att smörja in på kvällen och låta den verka över natten. Mycket fukt behöver huden nu! ( max 2 gånger per vecka)

Vårda

skydd

Neuroli Lucè Nourishing Facial Oil från Bodhi UK är en super len och välgörande olja.

Forte Evening Repair Moisturising Crème från Nvey Eco Organic Skin Care –  riktigt återfuktande och återfettande kräm som man bara behöver ta pyttelite av, den är väldigt dryg.  Jag använder den både morgon och kväll 😉

SAMA Serum Sacré – den här oljan är magisk! Appliceras (1-2 droppar) till natten med lätt massage, mycket dryg. Doften på den här oljan är mycket speciell, antingen gillar man den direkt eller så tycker man inte alls om den.  Doften är rätt så tung  men tilltalar mig och min hud accepterar den =) Oljans doft påverkar även att min sömn blir betydligt bättre.

Extra skydd för utomhus

outdoor

Protecting Oil Outdoor från Maria Åkerberg Deepskin Organics är en olja som ger dig ett extra skydd mot kyla, vind och blåst. Den är lätt att applicera och lägger sig som ett skönt mjukt lager på huden.

Lip Care Oudoor också från Maria Åkerberg Deepskin Organics – det knubbiga ceratet med en liten kryddig doft som ger läpparna bra skydd.

In English: My Winter Skincare Tray. Winter is here and the skin is in the need for some extra care. I can already feel that my skin is getting itchy, dry spots because of the weather so I put together a tray with skincare for this winter to help prevent my skin from giving up on me 😉

signatur

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.