5 mars 2024

Ett krämigt serum från i+m naturkosmetik

Från tyska i+m naturkosmetik kommer det här serumet. Freistil är i+m Naturkosmetiks parfymfria serie för känslig hud. Produkterna har en mild doft av vanilj som är en helt naturlig arom och har visat sig vara väldigt bra för känslig hud. Serumet har en praktiskt lufttät (airless) pumpdosering.

Det här serumet är fylligt om man jämför med många andra som oftast är ganska så rinniga. Trots att det har en aning krämig konsistens så blir serumet inte kladdigt utan går snabbt in i huden. Den innehåller bla jojoba-, havtorns-,mandel- och morotsolja. Även hyaluronsyra som är en välgörande fuktbindare. Eftersom serumet är ganska fylligt kan det användas ensamt eller under dag/nattkräm.

Jag applicerar detta serum på rengjort ansikte, ev sprayar jag lite hydrolat (mist/ansiktsvatten) innan jag applicerar serumet. Efter en stund applicerar jag sedan någon fuktbevarande kräm. Serumet ger huden den där extra fuktboosten som behövs speciellt nu under den kallare årstiden. På sommaren kan jag tänka mig att endast serumet behöver användas utan efterföljande kräm.

i+m Naturkosmetik Freistil Fluid Revital – 30 ml

Ingredienser: vatten, aloe vera*,jojobaolja*, sötmandelolja*, förtjockningsmedel, veg.glycerin*, emulgerande vax, hyaluronsyra, havtornsolja*, morotsextrakt*, kokosglycerid, xanthan, veg mjölksyra, konserverande fr basilika, konserverande fr majs, fytinsyra, vaniljextrakt*, E-vitanin (*) från ekologisk odling
BDHI Vegan

Share some blog love

2 tankar på “Ett krämigt serum från i+m naturkosmetik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.