1 mars 2024

Flora Paradiso De-Stress Massage & Body Oil – Bodhi

Den här kropp-/massageoljan är skapad med inspiration av traditionell massageteknik från Asien som kombinerar avslappnande och lugnande egenskaper. Blandning av bl a ylang ylang, lavendel, ros och cederträ. Ylang ylang sägs ha positiv verkan på bl a levern, blodtryckssänkande, lugnande och även ha afrodisiakiska egenskaper. Bodhis produkter innehåller 100% naturliga eteriska oljor.

Oljan har en söt blommig doft (ylang ylang) med lite friska inslag av ros. Även om doften till en början kan kännas ganska så påtaglig blir den mildare när den väl masserats in i huden och ger varma och avslappnande noter. En skön olja som har en fyllig konsistens och är ljuvlig att applicera. Huden blir sammetsmjuk utan att kännas klibbig. Avslappnande för både fysiska såväl mentala spänningar. Att applicera oljan då huden fortfarande är en aning fuktig och varm direkt efter dusch/bad ökar dessutom de eteriska oljornas positiva egenskaper.

Flora Paradiso De-Stress Massage & Body Oil – Bodhi  – 100 ml 

paradiso

Produkter från Bodhi finns hos Alice and White

Ingredients:Caprylic/Capric Triglyceride (from Coconut Oil), Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil, Cananga Odorata (Ylang-Ylang) Flower Oil, Pelargoneum Graveolens (Geranium) Flower Oil, Cedrus Atlantica (Atlas Cedarwood) Oil, Anthemis Nobilis (Chamomile) Flower Oil, Lavendula Augustifolia (High- altitude Lavender) Flower Oil, Pogostemon Cablin (Patchouli) Oil, Citrus Aurantium Amara (Petitgrain) Leaf Oil, Citrus Aurantium Bergamia (Bergamot) Fruit Oil, Boswellia Carterii (Frankincense) Oil, Rosa Damascena (Rose) Flower Oil, Benzyl Alcohol*, Benzyl Benzoate*, Benzyl Salicylate*, Citral*, Citronellol*, Eugenol*, Farnesol*, Isoeugenol*, Limonene*, Linalool*.*natural constituents of essential oils

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.