16 april 2024

Jeanettes favoriter 2013

gronafav

Kroppsvård

Hair and Body Shampoo Energy (Maria Åkerberg Deepskin Organics) är årets multiprodukt för kroppen. En rengöringsgel som löddrar bra och är mild mot huden så att den även kan användas som intimtvätt. Perfekt även som schampo, faktiskt det enda schampo jag testat under det gågna året som inte lämnar min hårbotten torr och flagnande.

Lovely Mother Oil (Maria Åkerberg DeepSkin Organics). Just den här oljan har en väldigt mild doft av min favorit, patchouli, och känns helt ljuvlig på kroppen.

 Ansiktsvård

Mandelolja (från Alqvimia) Allra bästa multiprodukt för ansiktet. Den absolut underbaraste mandeloljan som finns =) Kan bl a användas till rengöring, ta bort ögonmejk, torra och irriterade partier. Den är läkande, lugnande och mjukgörande.

Bodhi Lucé Neroli Ansiktsolja en lugnande och läkande ansiktsolja som även har lugnande effekt på sinnet.

Sama Serum Sacré är ett lyxig och väldigt välgörande serum för natten, som även har lugnande och rogivande effekt på sinnet.

Makeup

UNE 3 in 1 mascara Jag gillar Unes mascara (alla de 3 jag använt), men 3 in 1 har absolut den bästa borsten (plast med piggar, lång och smal)

Suncoat Girl nagellack. Giftfritt, doftar ingenting och är lätt att ta bort bara att dra bort, ingen nagellacksbortagningsmedel behövs.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.