25 maj 2024

Protecting Oil & Lip Care Outdoor – M.Å.

Dessa två produkter passar perfekt just nu vintertid när vi behöver extra skydd mot kyla och vind.

outdoor

Protecting Oil Outdoor passar bra att smörja in sig med innan utomhusaktiviteter vintertid. Förpackningen har en spraydosering. Oljan är vit till färgen men blir osynlig på huden.

protect_oil

Oljan är väldigt dryg. Jag tar 2 lätta spraytryck i ena handflatan och sedan applicerar oljan i ansiktet med fingrarna. Oljan är supermjuk och lätt att applicera. Huden får en fin lyster. Vill man använda foundation efter är det inga problem. Den här oljan gör huden mjuk och len. Jag brukar även använda den till hela kroppen. Doften är rätt så neutral tycker jag med inslag av citrus.

Protecting Oil Outdoor 125 ml – Maria Åkerberg Deepskin Organics

protectningoil_outdoor

Ingredients: Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolja kallpressad), Caprylic/Capric Triglyceride (från kokos), Titanium Dioxide (Titandioxid), Polyhydroxystearic Acid (från kokosolja), Alumina (aluminium bundet till titandioxiden), Silica, Daucus Carrota (Karotin), Rosmarinus officinalis (Rosmarin antioxidant), Melaleuca Alternifolia Oil (Tea tree), Lavandula Officinalis Oil (Lavendel), Cymbopogon Citratus Oil (Citrongräs), Linalool (från lavendeloljan), Citral (från citrongräsoljan)

Lip Care Outdoor, det knubbiga ceratet som ger extra skydd och vård till läpparna nu vintertid. Ceratet är kompakt och känns lite strävt att applicera men det är också en egenskap som ett bra skyddande cerat ska ha. Läpparna känns mjuka utan att kännas kladdiga. Doftar mint och ger en liten kylande känsla.

Lip Care Outdoor 7 ml – Maria Åkerberg Deepskin Organics

Ingredients: Ricinus Communis Seed Oil (Ricinolja), Cera Alba (Bivax), Olea Europaea Fruit Oil (Olivolja), Butyrospermum Parkii Butter (Sheasmör), Simmondsia Chinensis Seed Oil (Jojobaolja kallpressad), Copernica Cerifera (Karnaubavax), Caprylic/Capric Triglyceride (från kokos), Titanium Dioxide (Titandioxid), Alumina, Polyhydroxystearic Acid, Silica, Mentha Piperita Oil (Myntaolja), Pelargonium Graveolens Oil (Geraniumolja), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin antioxidant), D-Limonene (från myntaoljan), Linanool (från geraniumoljan), Citronellol (från geraniumoljan), Geraniol (från geraniumoljan).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.