5 mars 2024

Färgad dagkräm från franska Novexpert – The Caramel Cream

En “godis doftande” färgad dagkräm från franska Novexpert. Doftar sött som brylépudding (karamellpudding) Doften avtar dock snabbt efter applicering så ingen risk att man går och luktar som en karamell 😉 Mjuk silkeslen konsistens. Den här färgade dagkrämen ger ett fint lyster och inte allt för skimrande. Jag använder dock en fuktkräm/olja under. Den är inte speciellt täckande men är lätt att applicera och rätt så dryg eftersom det inte behövs speciellt mycket kräm. Jag har den ljusaste nyansen – ivory radiance.

cream_caramel

Passar som en lättare tonad kräm och ger en uppiggande glow till ansiktet. På sommaren kan den fungera perfekt att intensifiera en redan eller begynnande solkysst hy. Trots att den luktar en hel del (vilket ibland kan innebära att min känsliga hy reagerar negativt) så klarar min hy den väldigt bra. Krämen ska också ha egenskaperna av anti-age effekt.

The Caramel Cream – Novexpert – 30 ml ca pris 259 kr

Ingredienser: Aqua (Water), Glycerin, Dicaprylyl Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Butylene Glycol, Coco-Caprylate/Caprate, Arachidyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Xylitylglucoside, Behenyl Alcohol, Bentonite, Trehalose, Anhydroxylitol, Arachidyl Glucoside, Glyceryl Caprylate, C10-18 Triglycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Xylitol, Sclerotium Gum, Xanthan Gum, Hydrogenated Lecithin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Citric Acid, Inositol, Laminaria Ochroleuca Extract, Biosaccharide Gum-2, Biosaccharide Gum-1, Tocopherol, Phytic Acid, Caramel, Sodium Hyaluronate, Punica Granatum Seed Extract, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Seed Extract, Coffea Arabica (Coffee) Seed Extract, Brassica Oleracea Italica (Broccoli) Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Silybum Marianum Extract, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Extract, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil. [+/- May Contain : CI 77499, CI 77492, CI 77491 (Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide).

In English: The Caramel Cream from the French brand Novexpert  a skin enhancing cream that gives your face a healty sun-kissed glow. It also contains anti-aging components.  This Caramel Cream tinted day cream smell as sweet as Crème brûlée (crème caramel).

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.