26 maj 2024

Besök hos Turkos på Hud & Kosmetikmässan 14/3-14

Jag hade ställt in mig på att vara med vid Maria Åkerbergs Pressfrukost på Nacka Strandsmässan den 14/3, inga planer på att flanera runt på själva mässan. MEN, så var ju Turkos Gänget där! Vilket ledde till att jag inte alls följde min planerade dag. Istället för att lämna mässan strax efter kl 10, åkte jag från mässan vid 16-tiden ;). Jag fastnade i Turkos underbart fina monter som var inredd precis som ett av deras behandlingsrum på deras hudvårdssalong i Östersund.

Underbara Gabriela, Mats och Beatrice förgyllde min dag med massa värme, inspiration och kunskap.

Det fanns en hel del naturliga och ekologiska produkter på mässan och så här i efterhand kan jag tänka att jag kanske skulle varit mer på hugget och besökt samt presenterat mig i dessa olika montrar. Vilket en sådan här mässa är till för – att skapa kontakter. Visst gick jag runt och ‘skannade’ av de olika montrarna, stannade vid några och kollade lite men mer blev det inte. Ibland blir det så, jag var inte alls inställd på det och jag har svårt att ‘tvinga’ mig till att göra saker som inte just då kommer naturligt eller spontant. To my own loss of course 😉. Det vart i alla fall en bra dag som startade med det fina Maria Åkerberg Teamet.

I Turkos montern så var jag i paradiset med alla de magiska oljorna från Alqvimias värld.

Dessa magiska oljor som jag avgudar och nu stod de fint uppradade framför ögonen på mig och all dess helande eteriska oljor att inhalera i luften.

En aroma diffuser med kardemumma olja var på hela dagen och bara den doften var underbar för sinnet.

Alqvimia har dessutom nyligen lanserat kosttillskott i form av eteriska oljor för invärtesbruk!

Jag uppskattar denna dag jättemycket även om jag nu inte tog tillvara på att skapa kontakter när ett sådant unikt tillfälle gavs. Jag träffade massor av inspirerande människor så även om jag inte marknadsförde mig själv så vart det en mycket givande dag. Jag trivdes i  Turkos monter precis som Ferdinand gör med att sitta och lukta på sina blommor 😉 Det gav mig styrka och så mycket mer, vilket jag verkligen behöver just nu.

Tack alla för en riktigt fin dag!

In English: A visit to the  Hud och Kosmetikmässan at Nacka Strandsmässan.

 

2 tankar på “Besök hos Turkos på Hud & Kosmetikmässan 14/3-14

  1. Hej allra finaste Jeanette <3 Tack så hjärtligt, det var så underbart att få ha dig med under vår dag tillsammans. Hoppas vi träffas snart igen <3 Vilka vackra bilder du tog!!!!!
    Massor med de varmaste kramarna <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.