Ansiktsvård,  Recensioner

Hungarian Spring – Adrienne Feller

I Adrienne Fellers hudvårdsserie Hungarian Spring  är grundstenen termalvatten från Budapest som är mycket rik på mineralämnen. Alla hudvårdsprodukter från Adrienne Feller är dessutom naturliga och ekologiska. Samspelet mellan hud, kropp och själ är grunden i Adrienne Fellers filosofi.

adriennefellermask

Deep Cleansing Mask (50 ml 295 kr) djuprenande lermask som innehåller välgörande mineraler samt bl a solrosolja och sesamolja. Rekommenderas för alla hudtyper.

adriennefeller_mask

Är grön till färgen och doftar friskt. Appliceras på rengjord hud. Masken stelnar väldigt fort så den känns snabbt stram på huden.

maskp

Den ska verka i ca 15 min och sköljs sedan av med ljummet vatten. Masken känns rengörande, lite pirrande känsla i huden men inga större irritationer som klåda. Däremot kändes min hud stram och torr efter avlägsnandet av masken.Tror att den här masken passar bäst för blandhy och normal till fet hy. Uppfriskande och sammandragande är den i alla fall.

af_rich nourishing

Rich Nourishing Cream (50 ml 380 kr) är en närande nattkräm för mogen hy. Innehåller bl a extrakt av ungerska röda vindruvor, salvia, slånbär, macademianötolja, sheasmör samt antioxidanterna vitamin A, E och C. En riktigt fyllig kräm med lite örtig doft. Ger huden en mjuk känsla direkt. Trots det upplever jag inte krämen som helt optimal för min hud behov. Den känns en aning för fyllig för min hy. Jag vet att jag har svårt med just den här typen av dag och nattkrämer, egentligen svårt att överhuvudtaget hitta fram till en dag/nattkräm min hud accepterar till fullo, speciellt när det kommer till hudvård för mogen hy. Oftast stramar den här typen av hudvård upp för mycket eller blir för fyllig (näringsrik). Vilket borde vara den typen av hudvård som ska passa bäst för en 50+ 😉

Eftersom Rich Nourishing Cream är väldigt dryg och det finns mycket kvar i burken så låter jag min gröna väninna Susanne få ta över den =) Förhoppningsvis  får vi eventuellt se en recension från henne längre fram =)

Adrienne Feller har en del mycket intressanta oljor  som jag är väldigt nyfiken på och kommer att köpa framöver när tillfälle ges =)

In English: I’ve tested two products from the Hungarian organic brand Adrienne Feller – Hungarian Spring line. Deep Cleansing /Clay/ Mask and Rich Nourishing /Night/ Cream. 

jeanette

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

femton − tretton =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.