19 april 2024

Pressfrukost – Vårens nyheter från Maria Åkerberg Deepskin Organics

Nacka Strandsmässan den 14 mars. Innan öppnandet av Hud och Kosmetikmässan inbjöd Maria Åkerberg Deepskin Organics till en pressfrukost för att bl a informera om vårens produktnyheter.

 

De nya foundation kommer i tre nyanser. Cold, Natural och Warm.

pressbild - www.dermanord.sepressbild – www.dermanord.se

Cold har en lite kallare nyans och passar en ljusare hudton och dämpar rodnader. Natural är en nyans som passar de flesta. Warm passar en varm och olivfärgad hudton bäst. De nya foundations har en krämigare konsistens, har fuktgivande och utjämnade effekt. De ger en matt finish, halv till heltäckande, innehåller också titandioxid som är skyddande för huden. Glasflaska med pumpdosering, 30 ml introduktions pris 195 kr (ordinarie pris kommer att bli 250 kr)

Anti Age produkter med den exklusiva ingrediensen extrakt från persiskt silkesträd.
Eye Cream More och Face Mask More

Pressbild - www.dermanord.sepressbild – www.dermanord.se

Eye Cream More innehåller bl a nyponfröolja och extrakt från persiskt silkesträd som har en utslätande och uppstramande effekt för ögon konturen. Närande havtornsolja och jojobaolja. Dränerar svullnader och motverka mörka partier. Konsistensen är silkes mjuk och lätt att applicera runt ögonen. Sägs även ge en förbättring vid hängande ögonlock med 44% under en 28 dagars period vid regelbunden användning. Ögoncremen kommer i glasflaska med pumpdosering som är speciellt anpassad att kunna dosera ytterst lite (vilket är den mängd som behövs) med ett väldigt lätt tryck. Vilket i sin tur gör denna ögonkräm mycket dryg. Räkna att den räcker i minst 3 månader vid regelbunden användningen. 30 ml med ett ca pris på 595 kr

Face Mask More en lugnande ansiktsmask som även verkar förebyggande mot rynkor. Innehåller bl a extrakt från persiskt silkesträd, havtornsolja vilket ger uppstramande, utslätande, massor av fukt och samtidigt lugnande för alla hydtyper. Masken appliceras på rengjord hud och får verka i 10 minuter för att sedan sköljas bort med vatten eller som en kurbehandling och låta den sitta kvar under natten. Doftar ljuvligt gott av de eteriska oljorna Neroli och Olibanum. Har liksom ögonkrämen en mjuk konsistensen men lite fylligare. Glasflaska med pumpdosering, 50 ml med ett ca pris på 395 kr.

Dermanord (Dermanord tillverkar ekologisk hudvård under varumärket Maria Åkerberg) månar naturligtvis om vår miljö. De har t ex inga extra (onödiga) ytterförpackningar på sina produkter. Nu blir även Dermanord det första företaget i Sverige som använder sig av bioplastförpackningar. Plasten i dessa flaskor kommer från sockerrör.

Naturligtvis återkommer jag med recensioner av dessa spännande produkter framöver men redan nu vill jag passa på att nämna första intrycket jag fått. Jag misstänker den här foundation kommer att bli en favorit, den är mjuk, torkar inte ut, har en suverän täckning och irriterar inte huden!
Eye Cream More och Face Mask More kan dessa två anti-age produkter vara de första som min hud verkligen kommer att acceptera?! Spännande fortsättning följer ….

In English: The Swedish brand Maria Åkerberg Deep Skin Organics launches new improved foundations and two anti-ageing products with the exclusive and new ingredient, extract from Persian Silk tree.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.