1 mars 2024

Pressevent brittiska Balance Me lanseras i Sverige

Hudvårdsmärket Balance Me grundades 2005 av de brittiska systrarna Rebecca och Clare Hopkins. En hudvårdsserie framtagen för att passa känslig hud. Till en början tillverkades deras produkter hemma i köket i en mindre skala. Inom ett år hade Balance Me produkterna börjat säljas över hela Storbritannien. Balance Me har vunnit över 25 olika priser för sina hudvårdsprodukter sedan dess.

Balance Me hudvård bygger på filosofin om naturliga och till viss del ekologiska ingredienser med aromaterapeutiska inslag. Bl a använder Balance Me naturliga ingredienser som ersätter silikoner t ex Abyssinan olja, och kukuinut oil. Sheasmör, hyaluronsyra, svartvinbärsbladsextrakt, hjortron är några av huvudingredienserna i Balance Me hudvårdsserie. Balance Me har produkter för både ansikte och kropp samt även hårvård.

Nu är det Sveriges tur att få ta del av de brittiska produkter från Balance Me. Rebecca Hopkins var den som presenterade Balance Me på presseventet. Hon pratar med värme och kunnighet om produkterna från allra första början till dagsläget. Pressanvarig för Balance Me i Sverige är PrettoPR . Balance Me distribueras via webutiken Alice & White – Best of Natural Organic Skincare och förhoppningsvis kan vi framöver även se deras produkter i utvalda butiker. Läs gärna mer om Balance Me på deras egen hemsida samt hos Alice & White.

Afternoon Tea serverades en helt fantastisk våning belägen på Strandvägen 7 A 4 tr, vackert uppdukat bord med en hel del godsaker och ljuvligt gott te från by Nord ,( jag drack Rhubarb Mint en riktig vinnare =) ). Kul att se att intresset var stort då det var många bloggare och journalister som fanns på plats. Superkul var det också att få umgås med mina gröna bloggkollegor Mona och Malin. 

Stort Tack till Balance Me, PrettoPR och Alice & White!

In English: Pressevent Brittish Skincare brand Balance Me launch their product line in Sweden. You find Balance Me Skincare products at Alice & White webstore in Sweden.

 

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.