19 april 2024

Stockholm Beauty Week 2014 dag 2 av 3

Tisdagens besök på Stockholm Beauty Week började för mig med lunchsamtal kring ekologisk skönhet. Weleda och Dr Hauschka höll i den.

emma_bergqvist

Emma Bergqvist marknadschef Weleda,som pratade om Weleda historia och produkter

lisen_sundgren

Lisen Sundgren talesperson för Weleda, som pratade om örter och växter

ingvorlindgren_ingmariesvensson

Ingvor Lindgren VD Dr Hauschka Sverige och Ing-Marie Svensson Dr Hauschkaterapeut samt ägare av Riddarkliniken

Ekologisk skönhet är ju mitt favorit ämne så även om jag hört mycket om det tidigare så tröttnar jag inte på att lyssna. Lisen Sundgren sprider dessutom en enorm positiv karma runt sig att man blir glad bara man ser henne =)

Weleda hade bara ett litet bord men en stor korg fylld med små provpåsar.

weleda

Dr Hauschka fanns däremot på plats med både hudvård och makeup (upptäckte dock att jag aldrig tog kort på det fina makeupstället)  =)

drhauschka

De flesta har ju hört talas om Dr Hauschka, speciellt rosenkrämen men att Dr Hauschka även har makeup har många faktiskt missat. Dr Hauschkas makeup är naturligtvis också ekologisk. Makeupens utbud är stort, som t ex ögonskuggor, kajal, eyeliner, mascara, rouge, concealer, foundation, läppglans, läppstift och makeuppenslar.

Be Your Beauty fanns på plats med Sundãri Ayurvedisk hudvård [SUNDÃRI (n. sun-’dar-ee) means ”a beautiful woman” in Sanskrit] 

sundari

och JOIK 

JOIK

handgjorda naturliga produkter från Estland. JOIK har bl a hud/kroppsvård, makeup och ljuvligt doftande sojavaxljus. Produkterna från både Sundãri och JOIK finns att köpa hos Be Your Beauty Showroom samt i deras webshop

Cosmopharma Naturlig hud och hårvård, färg och stilanalys.

cosmopharma

De har även märket Organic som är en ekologisk hud/kroppvårdsserie. Produkternas innehåll är 100% naturligt och mellan 56 – 95% ekologiskt. Återvinnningsbara förpackningar och råvaror som är biologiskt nedbrytbara. Jag passade på att köpa mig en uppfriskande body wash med spearmint och ett mjukgörande body butter.

Palina – svensk hudvänlig professionel makeup hade också en liten hörna.

Palina

Mineralmakeup fri från mineraloljor, lanolin, talk, parabener och bismuth. Jag har faktiskt aldrig provat mineralmakeup från Palina, kanske någon av er har gjort det?

Det här omfattattar mitt besök dag 2 på Stockholm Beauty Week 2014.

Share some blog love

En tanke på “Stockholm Beauty Week 2014 dag 2 av 3

  1. Åh. Är så ledsen att jag missade detta. Men bor i Växjö och man kan ju inte gå på allt! Tack för dina fina reportage!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.