5 mars 2024

Deostick från 100%Pure

Det amerikanska märket 100% Pure har lanserat två stycken deostick, peppermint och lemongrass. Då lemongrass var slut när jag skulle beställa, behövde jag inte inte fundera vilken jag skulle välja 😉 (Det verkar ha varit snabb åtgång på dessa deostick då det har sålt helt slut hos eleven.se). Som ni vet är ju produkterna från 100% Pure helt naturliga de använder sig av fruktpigment och eteriska oljor. Högt innehåll av ekologiska ingredienser samt är även vegansk/vegetariskt.

Deosticket innehåller bl a pepparmyntolja, citrongräs, rosmarinolja och tymol (kommer från timjanolja) vilket ger den en uppfräschande och bakteridödande effekt. Den innehåller också kakaosmör vilket gör att den är mjuk och behaglig att applicera.

+

Min erfarenhet av den här deon är att den har en frisk och fräsch doft av mynta som håller mig fräsch hela dagen. Det är ingen antiperspirant. Så ur torrhetsaspekten varierar det naturligtvis beroende på hur mycket man svettas. Jag gillar den i alla fall och är nyfiken på hur den andra, lemongrass, doften är =)

100% Pure Deodorant, Peppermint  – 70 g ca pris 119 kr

100procentpure_deostick

Ingredienser: Organic Sunflower Oil(1), Organic Beeswax(Cera Alba) (1),Organic Theobroma Cacao(Cocoa) Seed Butter(1), Organic Essential Oil of Mentha Piperita (Peppermint) (1) and Cymbopogon Schoenanthusl (Lemongrass) (1), Organic Rosmarinus Officinalis (Rosemary Oil) Leaf Extract(1), Thymol, Tocopherol(Vitamin E), (1)Certified Organic. 100% natural 100% vegetarian 99% organic

Deon finns även hos smink.se

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.