19 april 2024

Invigningen av c/o Gerds Show Room i Stockholm!

collage_showroom

Om ni inte redan har bekantat er med c/o Gerd ekolgiska hud,hår och spa produkter rekommenderar jag att ni spanar in deras nya fina uppdaterade hemsida som nu också är mobilanpassad.

c/o Gerd Svensk Ekologisk hud- och hårvård. Care of Gerd har funnits sedan 2008. Grundades av syskonen Anna-Lena Wiklund Rippert och Johan Wiklund.

annalenawiklundrippert_johanwiklund

Högt upp i Lappland, närmare bestämt i Jokkmokk ligger deras fabrik där alla deras produkter tillverkas. Namnet Gerd är en hyllning till deras egen mamma =)

Högklassiga produkter med finaste innehåll. I c/o Gerds sortiment finns sju olika serier med massor av underbara produkter. Spa, hud, hår, massage kropp, bastu och mamma&barn. Naturligtvis ecocertifierade råvaror och aktiva ingredienser som t ex blåbär, hjortron och lingon.

c/o Gerds produkter hittar man bl a på olika Span, hudvårdssalonger, frisörer och massörer. Det som är jättekul är ju att det inte bara är i Sverige utan c/o Gerd har även en stor marknad i Belgien och Japan! Även hos många hälsobutiker här i Sverige finns c/o Gerds produkter att köpa, och naturligtvis webbutiker.

Nu är det premiär för deras Show Room här i Stockholm. c/o Gerd Show Room & Education Stockholm ligger i Vasastaden på Rådmansgatan 88. ”En norrländsk oas” inredd i en källarlokal med små valv. Mellan den 18 juni – 26 juni är det öppethus för alla som känner för att titta förbi och spana in produkterna och hälsa på. 

Det bjöds på handskrubb och handkräm till att börja med, egentligen ansiktsskrubben med passar perfekt även till händerna. Doftande frisk av mint med jojobakorn, väldigt behaglig att applicera och lämnade huden riktigt mjuk efteråt. Därefter insmörjning med handkrämen Cloudberry. (obs! inte mina händer på bilden, Glömde helt av att ta foto då jag var upptagen av att massera in peelingkrämen 😉 så jag ”lånade” en annan persons händer som fick vara modell)

cogerd_sthlm_8
De bjöds naturligtvis på norrländska specialiteter. Björnkorv med tranbär- och äppelchutney, Jokkmokkost med hjortonconfit och Älghjärta med rödlöksmarmelad.

cogerd_sthlm_3

Osten och björnkorven var bara så himla goda.

norrlandskaspec

Älghjärta vågade jag inte smaka på 😉 men för dem som är modigare så var även den utsökt. Till det serverades vin och mineralvatten.

cogerd_sthlm_2

cogerd_sthlm_5

cogerd_sthlm_4

cogerd_founders

Som storstadsbo som jag är måste jag ju tillägga att det är helt underbart att umgås i en miljö med norrlänningar. I ett kanske väldigt hektiskt och intensivt tillfälle just för dem så utstrålar de det där härliga norrländska lugnet =)

goodie

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.