14 april 2024

Ansiktsvatten med Grönt Te och Jasmine från 100%Pure

Den nya designen med vit glasflaska ger ett mer lyxigt intryck än tidigare förpackning. Nya förpackningen har dessutom en spraydosering.

Jasmine Green Tea Tonique är ett uppfriskande och milt ansiktsvatten som är avpassat för normal till torr hud. Doft av grönt te och kamomill med inslag av jasmin och en aning kryddig.  Jag brukar spraya ansiktsvattnet över ansiktet. Ibland sprayar jag på en bomullstuss och torka bort eventuella makeupresten efter rengöring.  När jag använder det här ansiktsvattnet med boumullstuss upplever jag att det kännes lite uttorkande. Passar mig bäst att ge ansiktet en uppfräschande dusch i stället. Jag köpte min på Eleven men den verkar vara slut där, så länken här nedan går till Brallis. Dock har Brallis bilden på den gamla förpackningen, så jag vet inte om de fortfarande säljer den eller bara inte har hunnit uppdatera bilden 😉

100% Pure Jasmine Green Tea Tonique – 118 ml ca pris 199 SEK

Innehåll/INCI: Rosa Centifolia Flower Water (Rose Hydrosol)2, Extracts of Organic Camelia Sinensis Leaf Ferment (Green Tea)3, Calendula Officinalis (Calendula Hydrosol) Flower Water, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root, Matricaria Chamomilla (Chamomile), Extracts of Symphytum Officinale (Comfrey) Leaf, Centaurea Cyanus (Cornflower) Flower, Echinacea Purpurea (Echinacea), Equisetum Arvense (Horsetail), Hyssopus Officinalis (Hyssop) and Lonicera Caprifolium (Japanese Honeysuckle), Jasminum Officinale (Jasmine) Oil, Hyaluronic Acid
1 certified organic by SGS Organic – 2 certified organic by Ceres GmbH – 3 certified organic by USDA

In English: Trying out Jasmine Green Tea Tonique from 100%pure. A refreshing skin tonic.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.