25 maj 2024

Flytande handtvål från danska Urtekram -Brown Sugar

Jag har provat på flertalet produkter från danska ekomärket Urtekram, de har inte bara hudvård utan även livsmedel. Här gäller det deras flytande handtvål. Urtekram har olika serier i sin hudvård. Jag har hunnit med att  provat på produkter bl a ur Nordic Birch, Aloe Vera och Rose serierna. Brown Sugar serien har jag varit nyfiken på länge 😉 Så jag köpte den flytande tvålen ur Brown Sugar serien.  

Den innehåller 380 ml och har en praktisk pumpdoseringen. Innehåller bl a rörsockerkristaller, eucalyptus och lavendel. Rengör händerna utan att torka ut dem. Doftar milt med inslag av rörsocker. Nu är jag jättenyfiken på de övriga produkerna i Brown Sugar serien 😉 Danska Urtekram produkter är faitrade, vegan och certifierade Cosmos Organics av EcoCert.

Urtekram Flytande Handtvål Brown Sugar – 380 ml ca pris 59 sek

Innehåll/INCI: Saccharum officinarum*°, Sodium coco sulfate, Lauryl glucoside, Aloe barbadensis leaf extract*, Sodium cocooyl glutamate, Sodium chloride, Coco glucoside, Polyglyceryl-4 caprate, Glyceryl oleate, Lavandula angustifolia flower extract*, Lavendulae augustifolia oil*, Eucalyptus globolus oil*, Perfum, Polyglyceryl-4 caprate, Citric acid, Tocopherol, Beta-sitosterol, Squalene, Linalool. * = ekologisk, ° = rättvisemärkt.

Urtekrams produkter finns bl a på Coop, hälsobutiker och hos många webbutiker.

In English: Liquid Hand Soap from Danish ecobrand Urtekram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.