16 april 2024

Bloggen 5 år

5årtransp

Att jag startade den här bloggen var nog bland ett av de bästa initiativen jag tagit =) Mitt intresse för de grönare alternativen och medvetenheten hos mig har bara vuxit och blivit starkare. Det är också kul att se att efterfrågan hela tiden växer. Genom bloggen och mitt brinnande intresse för en grönare hudvård och livsstil har jag lärt mig en hel del samt träffat massor av roliga och trevliga människor med likasinnade intressen.

Varför har jag valt att blogga?

  • Det är roligt att skriva. Analysera och läsa vidare om olika ingredienser och deras verkan samt söka fakta, mer information om olika produkter och dess innehåll/tillverkning innan jag skriver om dem. Jag har lärt mig mycket på det sättet. Jag är också en typisk ’INCI-nörd’, det första jag gör är att vända på produkterna och leta efter INCI/ingrediensförteckningen.
  • Jag använder även min blogg som ett arkiv där jag kan gå tillbaka och söka efter tidigare fakta eller produkter.
  • Jag tycker det är kul att dela med mig av mina egna erfarenheter, tips och recensioner mm
  • Mitt motto är att det ska vara kul att blogga, utan krav på att skriva ett visst antal inlägg/recensioner under tidspress, inga deadlines att behöva stressa inför. Förutom de krav jag ställer på mig själv och mina inlägg förstås 😉
  • Min blogg, mina krav, mina åsikter, mina val 

Tack till mina fina läsare, bloggkollegor och alla andra som sprider budskapet om miljövänligare och mindre skadliga alternativ för oss alla på denna planeten! Jag hoppas ni fortsätter och hänger med på Go Green Makeup Blogs resa genom valet av grönare alternativ inom hudvård, smink och även för en grönare livsstil.

In English: Go Green Makeup Blog turns 5 years! Starting this blog must have been among the very best things I have done. I have learned so much along the way and got in contact with so many nice people who has the same interest and goals to find better and greener alternative when it comes to skincare, makeup and a more healthy lifestyle.My journey among the green, natural and organic alternatives continues and I hope you will keep me company =)

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.