16 april 2024

Hälsoevent/boksläpp med Ulrika Davidsson

I tisdags var jag och min väninna inbjudna av EditK till ett hälsoevent med kostrådgivaren Ulrika Davidsson i samband med boksläppet av hennes senaste bok “Hälsosam familj på 30 dagar”.

Det bjöds på goda kycklingwraps, hemgjord granola och chokladbollar (utan socker).

Årstiderna var på plats med sina eklogiska grönsaker resp frukter och bjöd på frukt och grönsakssmoothies baserade på innehåller ur deras fina juicelådor.

Ulrika föreläste inspirerande med tips bl a  hur man blir mer medveten på vad de så kallade nyttigare produkterna i varudaglighandeln egentligen innehåller. Som t ex många av de flingor och müsli som saluförs som ‘mindre fett, fiberrika, mm’. De innehåller dessvärre ofta en mycket hög (och onödig) halt socker. Vilket då inte är så nyttigt som man kanske vill tro, att ha till frukost och mellanmål.

Att välja hälsosamma alternativ behöver inte vara krångligare än de mindre hälsosamma varianterna. De visar Ulrika bl a med många goda och enkla recept i sin senaste bok.  

Boken “Hälsosam familj på 30 dagar” riktar sig både till vuxna och barnfamiljer. Fylld med goda och inte allt för komplicerade recept för en hälsosammare vardag.

Share some blog love

En tanke på “Hälsoevent/boksläpp med Ulrika Davidsson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.