Ansiktsvård,  Eteriska Oljor,  Recensioner,  Vegetabiliska Oljor

Intense Repair Facial Oil från Cicamed

Från svenska Cicamed naturliga hudvårdsserie Organic Sience kommer den här fylliga ansiktsoljan med vitaminer och viktiga fettsyror. Intense Repair Facial Oil riktar sig till torr och stressad hud även mogen hud. Oljan innehåller bl a havtornsolja (Omega7), nyponrosolja (Omega3,6,9), persikokärnolja, solrosolja. E-vitamin och Q10 antioxidanter som skyddar mot fria radikaler. Omega 7 som har visat sig inneha bra anti-ageing egenskaper. Ska ge huden mer lyster och spänst. Kan användas som den är eller blanda 1-2 droppar i dag/nattkräm.

Gillar när oljor kommer i glasflaskor med pipett 🙂 Intense Repair Facial Oil har en riktigt fin orange färg (havtorn). Doften är citrus med inslag av örter. Konstistens är fyllig. 1-2 droppar brukar jag applicera efter rengöring och innan fuktkräm på morgonen. Till natten efter kvällsrengöring applicerar jag lite extra upptill 6 droppar och sedan masserar med mjuka rörelser i lymfans riktning och ibland ger jag mig tid för en ayurvedisk ansiktsmassage. Oljan kan tyckas kännas lite fet men min hud slurpar i sig den utan att den lägger sig som en oljig hinna. Huden känns mjuk och smidig. Doften har även en lugnande effekt för sinnet.

Cicamed Organic Science Intense Repair Facial Oil

Cicamed Intense Repair Facial Oil

50 ml ca pris 479 kr
tips! just nu kampanj pris hos BangerHead 383 kr

INCI: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil*, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil*, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil**, Rosa Canina (Rose Hip) Fruit Oil*, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil**, Tocopherol*, Thioctic Acid, Ubiquinone,Citrus Aurantium Dulcis Fruit Extract**, Citrus Grandis Peel Oil*, Citrus Limonum Peel Oil*, Tocopheryl Acetate, Sodium Phytate**, Squalene, Limonene**, Citral**, Linalool**

In English: Intense Repair Facial Oil from Swedish natural brand Cicamed Organic Science provide the skin with vitamins and fatty acids to nourish, strengthen and restore the skin barrier. Contains lovely oils such as sea buckthorn, jojoba, organic rose hip and sunflower oil. Rich in texture. Citrus scent with a touch of herbs. Lovely for both your skin and senses.

jeanette

Share some blog love
  •  
  •  
  •  

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

två × fyra =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.