1 mars 2024

Recension: Spanska NAOBAY

NAOBAY (Natural And Organic Beauty And You) Natural and Organic, naturlig hudvård med ekologiskt innehåll från Spanien.
De har även smarta presentboxar/prova-på-boxar som jag tycker är bra när man vill prova nya produkter. Jag har valt Naobay Gift Box 2 (ca pris 300 kr) som innehåller 50 ml Calming Face Toner, 50 ml Moisturizing Milk Cleanser samt 30 ml Oxygenating Cream Moisturizing.

Produkterna är milda men effektiva. De har dessutom en mycket neutral doft med inslag av svaga noter av kamomill och citrus, som även passar de som är doftkänsliga. Innehåller bl a inga artificiella färger eller dofter, parabener, GMO, mineraloljor o dyl. Är certifierade av EcoCert. Förpackningar är av återvunnet material. Snyggt med förpackningar av trä =) 

Calming Face Toner 

innehåller Aloe Vera, Kamomill extrakt och Gotu Kola extrakt. Den ska vara rengörande, stärkande och lugnande. Jag använder en bomullsrondell med lite av ansiktsvattnet efter rengöring på kvällen och på morgonen. Ansiktsvattnet känns mild och återfuktande. Har en väldigt svagdoft med inslag av kamomill.
99,13 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.
12,16 % av ingredienserna är ekologiskt odlade

Ingredienser: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Propanediol, Glycerin, Sodium benzoate, Potassium Sorbate, Chamomilla recutita flower extract*, Centella asiatica extract*, Citric acid. * Ingredientes procedentes de la agricultura ecológica.

Moisturizing Milk Cleanser 50ml 

rekommenderas för torr och känslig hud. Innehåller bl a olivolja, Gotu Kola och sötmandelsolja. Rengöringsmjölken ska ha återfuktande och återuppbyggande egenskaper. Jag applicera den på lätt fuktad hud. Den är krämig för att vara rengöringsmjölk och känns mycket mjuk och skön att massera in i ansiktet. Rengöra bra utan att torka ut huden. Doften är neutral med svaga inslag av citrus
98,87 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.
28,11 % av ingredienserna är ekologiskt odlade.

Ingredienser: Aqua, Aloe barbadensis leaf juice*, Olea europeaea fruit oil*, Butyrospermum parkii butter*, Caprylic/capric triglycerid, Methyl glucose sesquistearate, Propanediol, Stearyl alcohol, Prunus Amygdalus dulcis oil*, Glycerin, Benzyl alcohol, Centella asiatica extract*, Dehydroacetic acid, Sodium benzoate, Potassium sorbate, Parfum, Citral, d-Limonene, Geraniol, Linalool * Ingredientes procedentes de la agricultura ecológica.

Oxygenating Cream Moisturizing 

Avokado och olivolja som denna ansiktskräm bl a innehåller är rik på essentiella oljor vilket också bidrar till anti-ageing egenskaper. Innehåller även nyponfröolja. Den här ansiktskrämen rekomenderas till torr, uttorkad hud som behöver lite extra. En riktigt skön ansiktskräm som har en krämig men ej kladdig konsistens. Lätt att applicera. Ger huden mycket fukt, huden känns mjuk utan att den känns fet. Neutral med svagt inslag av citrus
98,85 % av ingredienserna är av naturligt ursprung.
20 % av ingredienserna är ekologiskt odlade

Ingredienser: Aqua, Caprylic/capric triglyceride, Aloe barbadensis leaf juice*, Methyl glucose sesquistearate, Propanediol, Glyceryl stearate, Stearyl alcohol, Glycerin, Rosa moschata oil*, Prunus Amygdalus dulcis oil*, Butyrospermum parkii butter*, Persea gratissima oil*, Benzyl Alcohol, Chamomilla recutita extract*, Dehydroacetic acid, Potassium sorbate, Sodium benzoate, Parfum, d-Limonene, Citral, Linalool. * Ingredientes procedentes de la agricultura ecológica.

In English: A new natural brand to the Swedish market. This time from Spain, NOABAY. Natural skin care with organic portion. EcoCert certified. These products are mild to the skin and has a light scent of chamomille and citrus.

Share some blog love

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.