4 kommentarer

    1. Sofia: Living Luminizer fungerar väldigt bra som highlighter för ögon, kinder och även under ögonen. Kommer snart att lägga upp recension =)

  1. Åh, jag ser fram emot en recension av Lily Lolos bb-kräm!

    Har också varit nyfiken på RMS un cover-up men inte vågat beställa eftersom alla nyanserna tydligen har gula undertoner plus att jag har varit väldigt osäker på nyanserna. #11 ser ändå rätt “mörk” ut…?

    1. Andrea: Ja RMS, un cover-up har gula undertoner. #11 ser mörk ut och passar mig rätt så bra som oftast har ‘medium nyans’ på de flesta foundation, trots den gula undertonen. Det finns även en nyans ljusare, som skulle bli för ljus på mig, dock har den också en gul underton. Det allra bästa tycker jag är att om man kan testa i butik eller ev beställa prover innan man köper full storlek.

      Lily Lolos BB kräm kommer jag snart att lägga upp en recension av. Men jag kan redan nu säga att jag är väldigt förtjust i den =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

ett × 2 =

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.